Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ : ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ...







Παρελθόν αποτελεί ο κακός εαυτός του Απόλλωνα μετά τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα .. 
Οι κοκκινόμαυροι έδειξαν ότι παίζουν δυνατά και δίκαια πήραν τους τρείς βαθμούς με τον Πανσερραϊκό..

Την τέταρτη σερί νίκη του στο Πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Απόλλων Πόντου

κόντρα στον Πανσερραϊκό με 2-1.

Τα τρίποντα στα χαρτιά επί του Αχαρναϊκού και της Βέροιας διαδέχτηκαν αυτά στο γήπεδο επί της Σπάρτης και των Σερραίων.

Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Ηλιάδης, Χασομέρης ενώ για τα «λιοντάρια» μείωσε ο Γκούρτσας.




Το φιλμ του αγώνα

Ο Απόλλων μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με διάθεση να καθαρίσει γρήγορα την υπόθεση νίκη. Αφού οι Συμελίδης, Χασομέρης «προειδοποίησαν» τον Ρίστιτς με σουτ στο 2’ και στο 4’, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 11ο λεπτό του αγώνα.

Ο Ηλιάδης έκανε το σουτ από πλάγια αριστερά, ο Σέρβος τερματοφύλακας των Σερραίων απέκρουσε ασθενώς και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι δεν έριξαν ρυθμό και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 24ο λεπτό. Ο Μπρίτο έβγαλε την ασίστ στον Χασομέρη που με πλασέ έγραψε το 2-0 για τον Απόλλωνα.

Η αντίδραση του Πανσερραϊκού ήρθε 6 λεπτά αργότερα. Ο Κάκκο εκμεταλλεύτηκε λάθος του Σαμαρά, έβγαλε τη σέντρα, ο έμπειρος αμυντικός δεν κατάφερε να διώξει και ο Γκούρτσας μείωσε για τα «λιοντάρια» σε 2-1.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης αποφάσισε να περάσει στον αγώνα τον Αναστασόπουλο αντί του Κρητικού που αντέδρασε έντονα πετώντας τη φανέλα του και φεύγοντας για τα αποδυτήριαγια να επιστρέψει λίγο αργότερα στον πάγκο της ομάδας του.

Στο 35’, ο Πανσερραϊκός άγγιξε την ισοφάριση. Ο Γκούρτσας έπιασε την κεφαλιά, ο Λόπες απέκρουσε, ο Παπουτσογιαννόπουλος έκανε νέο σουτ που όμως κόντραρε στα σώματα των αμυντικών του Απόλλωνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλων ξεκίνησε με μία ακόμη ευκαιρία. Στο 46’, ο Γεωργιάδης μπήκε από τα δεξιά, έπιασε ένα δυνατό διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από την εστία του Ρίστιτς.








Οι «κοκκινόμαυροι» στάθηκαν άτυχοι στο 51ο λεπτό. Ο Μπρίτο εκτέλεσε κόρνερ, ο Σαμαράς έπιασε με δεύτερη προσπάθεια την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Ρίστιτς.

Ο Απόλλων συνέχισε να πιέζει για να φτάσει στο γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη όμως ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που έφτασε κοντά στην ισοφάριση.

Στο 83, ο Παπουτσογιαννόπουλος σούταρε και ο Λόπεθ απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ σε μία φάση όπου υπήρξε ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων για μη τήρηση του fair play από τους Σερραίους καθώς ήταν πεσμένος ο Ηλιάδης.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, τα «λιοντάρια» έφτασαν μια ανάσα από το 2-2. Ο Δούμτσιος σέντραρε από δεξιά, ο Λόπεθ δίστασε να βγει, ο Κάκκο έπιασε την κεφαλιά και ο Ισπανός μπλόκαρε σωτήρια την μπάλα.

Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκε στον Απόλλωνα που άσγγιξε το 3-1 όμως ο Ρίστιτς απέκρουσε το σουτ του Βλαχομήτρου.

Με τη νίκη του αυτή ο Απόλλων Πόντου έφτασε τους 31 βαθμούς ενώ ο Πανσερραϊκός παραμένει εντός ζώνης υποβιβασμού με 16 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Τσεμπερίδης (70' Βεργώνης), Καλογέρης, Μπρίτο, Συμελίδης, Ηλιάδης (85' Βλαχομήτρος), Χασομέρης (94' Λιόνης).

Πανσερραϊκός (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης, Ποζατζίδης, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Ναζίμ (62' Ν' Νομό), Παπουτσογιαννόπουλος, Κρητικός (32' Αναστασόπουλος), Κάκκο, Πόζογλου (70' Δούμτσιος), Γκούρτσας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου