Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Κύπελλο Ενώσεων .. : Παρωδία οι τελικοί ..






Είναι ντροπή η ομάδες της Γ Εθνικής να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του κυπέλλου της εκάστοτε Ένωσης.. 

Είναι κατάντια να βλέπεις ομάδες που θα έπρεπε να έχουν παίξει με ομάδες της κατηγορίας τους 
ή μεγαλύτερες να νομίζουν ότι κάτι κάνανε που έδωσαν 4 παιχνίδια με κατώτερους αντιπάλους. 
Όχι αυτό το κύπελλο είναι παρωδία για τις ομάδες Γ Εθνικής.. 

Κύπελλο ήταν ο αγώνας Ποσειδώνας Μηχανιώνας ΑΕΚ 1-0 .. θυμάστε ;

Όπως παρωδία ήταν το περσινό Κύπελλο των ομάδων της Γ' Εθνικής που έπαιζαν μεταξύ τους...

Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι κάτι που το οραματίζεσαι , κάτι που το θέλεις και το πραγματοποιείς σύμφωνα με την αγωνιστική σου κατάσταση .. όμως είναι και ένα κίνητρο να δείξεις κάτι παραπάνω γιατί θα σε δουν κάποια μάτια .. αλλά το πραγματικό κίνητρο για τις ομάδες Γ' Εθνικής δεν είναι να παίξουν με ομάδες Α1 αλλά με ομάδες ανώτερης κατηγορίας .. 

Θέλω να σταθώ στη στάση των υπολοίπων ομάδων Γ' Εθνικής που δεν συνέχισαν τους αγώνες βάζοντας είτε μικρότερους ποδοσφαιριστές είτε κάνοντας rotation δεν έχει σημασία , αλλά επικεντρώθηκαν στο πρωτάθλημα .. 

Το Κύπελλο για τις ομάδες Γ' Εθνικής θα πρέπει να είναι ο ανταγωνισμός τους στο Κύπελλο Ελλάδος. Και οι εκάστοτε ενώσεις να κάνουν το κύπελλο μεταξύ τους .. Εξάλλου τώρα η επόμενη φάση λέγεται Κύπελλο Ερασιτεχνών .. τι δουλειά έχουν οι ομάδες Γ΄Εθνικής ?? και το περσινό κίνητρο που μια ομάδα κατακτούσε το κύπελλο Ερασιτεχνών και έπαιρνε ως τρόπαιο την άνοδο στη Γ' Εθνική πως θα γίνει αν το κατακτήσει μια ομάδα Γ' Εθνικής το κύπελλο Ερασιτεχνών ? Η περσινή επιτυχία της Ελπίδας Σκουτάρεως θα έπρεπε να γίνει αφορμή για να συνεχιστεί αυτό .. όπως παλιότερα και του Νέστου Χρυσούπολης που πήρε πρωτάθλημα - κύπελλο ένωσης και ερασιτεχνών ..

Άρθρο του Παναγιωτίδη Παναγιώτη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου