Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ : 5η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ... ΚΟΤΣΑΡΙ ΧΟΡΕΨΕ Η ΚΑΡΔΙΤΣΑ...

Πέμπτο συνεχόμενο τρίποντο για το συγκρότημα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, που αναρριχήθηκε ακόμη περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα

Ακόμη μία νίκη, την πέμπτη του συνεχόμενη –αν προσθέσει κανείς και τα άνευ αγώνα με Αχαρναϊκό και Βέροια, πέτυχε ο Απόλλων Πόντου.

Νέο «θύμα» του αυτή τη φορά η Αναγέννηση Καρδίτσας και μάλιστα στην έδρα της. Οι «κοκκινόμαυροι» πέρασαν… αέρας, με δύο γκολ από το πρώτο μέρος. Από ανατροπή του Σουντουρά στο Συμελίδη στο 9’ ο Μπρίτο με πέναλτι έκανε το 0-1, ενώ το 0-2 έγινε με τον Συμελίδη στο 25’. Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, κράτησε με άνεση το υπέρ του αποτέλεσμα και πέτυχε ένα ακόμη τρίποντο που τον φέρνει ακόμη πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.



Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Μπούσδρας, Ρουσσάκης, Σταματάκης, Σουντουρά, Μπιτέλης (53’ Καραγιάννης), Πλαβούκος (39’ Χαντζάρας), Κονέ (81’ Ντάγκρας), Τζέκος.

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Συμελίδης, Ηλιάδης (77’ Λιόνης), Τσεμπερίδης, Καλογέρης, Χασομέρης (90' Βλαχομήτρος), Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου