Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

17 συλλήψεις για τα επεισόδια σε σχολικό αγώνα ποδοσφαίρου στην Τριανδρία




Σε 17 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για τα χθεσινά βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα σχολικού πρωταθλήματος, στο γήπεδο Αχιλλέας Τριανδρίας. Πρόκειται για 10 ανήλικους  και 7 ενήλικες. Εντοπίστηκαν γύρω από το γήπεδο. Κρατούνται στην ασφάλεια. Σήμερα οδηγούνται στον εισαγγελέα. 

Σοκάρουν οι περιγραφές για τη δράση των ατόμων. Εισέβαλαν στο γήπεδο με κράνη, ανέβηκαν στις κερκίδες όπου παρακολουθούσαν τον αγώνα μαθητές και τους επιτέθηκαν με καδρόνια, ζώνες και σιδερολοστούς. 

Στις κερκίδες την ώρα των επεισοδίων ήταν περίπου 200 μαθητές.
Έκαψαν και κάποιους κάδους, είπε στο ΡΘ η κοινοτάρχης Τριανδρίας Γιώτα Μπαχτσεβάνα. Σκηνικό άγριου ξύλου περιέγραψε στο ΡΘ η  γιατρός του  αγώνα. Τόσο ξύλο ούτε στα Εξάρχεια, ανέφερε χαρακτηριστικά. Μίλησε για αρκετούς τραυματισμούς. Μπροστά μου δράστης κοπανούσε με κάδο άλλο παιδί, σημείωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μικροένταση στο ίδιο γήπεδο είχε προκληθεί από ομάδα ατόμων και την Δευτέρα σε παιχνίδι στο οποίο αγωνιζόταν το 1ο ΕΠΑΛ.

Μαρτυρία από ακροατή του ΡΘ



Είδα στην Κλεάνθους 50 άτομα μαυροφορεμένα με ρόπαλα στα χέρια και σιδηρολοστούς. Ήταν έτοιμοι να πάνε  να κάνουν φασαρία, ανέφερε. 

Πέρασε και στα νέα παιδιά η εικόνα τσαμπουκά στα επαγγελματικά γήπεδα σχολίασε μιλώντας στο ΡΘ η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Β. Πατουλίδου.

Με απόφαση του υπουργείου παιδείας η διοργάνωση του σχολικού πρωταθλήματος. Κάθε διεύθυνση οργανώνει τους κατά τόπους αγώνες.

Γίνονται πρωινές ώρες γιατί θεωρούνται σχολικές εκδηλώσεις δήλωσε στο ΡΘ ο Τάσος Δαλκιράνης, υπεύθυνος  φυσικής αγωγής από την δευτεροβαθμια εκπαίδευση ανατολική θεσσαλονίκης.

www.rthess.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου