Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ : ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ






Πέρασε μέσα από τις Συκιές ο Θερμαϊκός Θέρμης , με σκόρερ τον Αχαλινόπουλο στο 20'  και τον Μπεκιάρη στο 54' και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και τον 
Ολυμπιακό Κυμίνων με 41 βαθμούς . 

Με τον Κώστα Γιότκο να δοκιμάζει και πάλι την ίδια συνταγή, με τον Στέλιο Τρόκα στη κορυφή, αλλά και τον Τάσο Στεφανίδη για τρίτο σερί παιχνίδι, δίπλα στον Καρατζά στο κέντρο της άμυνας, οι «πράσινοι» έδειξαν ότι παρά τα τελευταία προβλήματα (τραυματισμός του Κράββαρη, σε διάσταση με Αμανατίδη), ότι έχουν ποιότητα και εναλλακτικές λύσεις.
Κόντρα στους Ακρίτες, ο Κωνσταντίνος Αχαλινόπουλος ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο προς τα δίχτυα, καθώς μετά από συνεργασία του Σαράφογλου και του Τρόκα, χωρίς δεύτερη σκέψη και με γυριστό σουτ, έγραψε το 0-1 στο 20ο λεπτό. Το 0-2 διαμορφώθηκε στο 54′, με τον Καρατζά να μοιράζει στον Νίκο Μπικιάρη και τον τελευταίο από πλεονεκτική θέση, να στέλνει τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα των γηπεδούχων.
Παρά την αλλαγή του αρχικού γηπέδου και την μεταφορά στο παλιό ΔΑΚ, δεν υπήρξε καμία ουσιαστική διαφορά, καθώς ούτε στο ένα, αλλά ούτε στο σημερινό αγωνιστικό χώρο, υπήρχε η δυνατότητα να παιχτεί ποδόσφαιρο.
Από εκεί και πέρα, ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για τους Ακρίτες Συκεών. Ο Νίκος Σακελλαρίδης γνώριζε εξ’αρχής της αγωνιστικής περιόδου, ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα τη φετινή χρονιά και πλέον όσο περνάνε οι αγωνιστικές, αυτό επιβεβαιώνεται και στη πράξη. Πλέον, οι… επόμενες αγωνιστικές ημέρες, για τους Συκεώτες, δείχνουν τρία παιχνίδια-τελικούς με Αχιλλέα Τριανδρίας (έξω), Ηλιούπολη (μέσα) και Κολχικό (έξω), στα οποία ουσιαστικά αναμένεται να φανεί ή όχι, αν οι Ακρίτες μπορούν να κάνουν το αγωνιστικό come back.

ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΥΚΕΩΝ 0
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ 2
Σκόρερ: Αχαλινόπουλος 20′, Μπικιάρης 54′
ΑΚΡΙΤΕΣ (Σακελλαρίδης): Τοπαλίδης, Πεχλιβανίδης, Μυλωνάς, Ευλογημένος, Θεοδωρίδης, Χατζηζήσης, Αθανασιάδης, Οκριασβίλι, Παπαδόπουλος Γ., Σιαντρόπουλος, Παπαδόπουλος Θ.
ΘΕΡΜΗ (Γιότκος): Μπαντής, Αχαλινόπουλος Λ., Ράτζα, Καρατζάς, Στεφανίδης, Χαραλαμπίδης, Σαράφογλου, Μπικιάρης Ν., Αχαλινόπουλος, Ιωαννίδης, Τρόκας

Ρεπορτάζ - Φώτο : EPSM24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου