Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΓΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ..




Ο Χριστός βοήθησε τον Γιάννη Γιάγκα να ξεπεράσει το πρόβλημα του , ξεκινά η διαδικασία της αποκατάστασης . Περαστικά και σιδερένιος .

Τα πρώτα του 10 βήματα έκανε σήμερα το μεσημέρι ο Γιάννης Γιάγκας μετά από 75 μέρες περίπου από την ημέρα που εισήχθη στο νοσοκομείο.

Πριν μερικές μέρες ο γνωστός φωτορεπόρτερ μεταφέρθηκε σε γνωστό κέντρο αποκατάστασης με ενέργειες των Ψωμιάδη,Γραμμένου,Δημητριάδη και ήδη άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα.

Οι άνθρωποι που φροντίζουν για την αποκατάσταση το είναι αισιόδοξοι και μιλούν με τα καλύτερα λόγια σε ότι αφορά την δική του προσπάθεια και διάθεση για όσο το δυνατόν γρηγορότερη επιστροφή στην κανονικότητα. 

Για όλους εμάς που ζήσαμε την κατάσταση από την πρώτη στιγμή η όλη εξέλιξη φαντάζει σαν θαύμα αφού και οι ίδιοι οι γιατροί κάποια στιγμή έλεγαν ότι <<τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα>> ακόμη και για την ζωή του.

Όμως για άλλη μια φορά απέδειξε ότι είναι ένας μαχητής της ζωής και σαν τέτοιος αντιμετώπισε και αυτήν την μάχη από την οποία θα βγει σίγουρα νικητής.

www.stathis1963.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου