Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ : Ο ΜΠΡΙΤΟ ΕΧΑΝΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕ...









Σε ένα παιχνίδι που μόνο ο Βραζιλιάνος Μπρίτο έχασε 2-3 κλασσικές ευκαιρίες χώρια οι υπόλοιπες δηλαδή από Ν' Λουντούλου , Χασομέρη , Λιόνη και το σκορ θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 3-1 , έληξε ισόπαλο 1-1 με τη Δόξα Δράμας να ισοφαρίζει στην εκπνοή του αγώνα . 

Η Δόξα Δράμας είχε 2 ευκαιρίες σε όλο το παιχνίδι και τη μια την έκανε γκολ ενώ ο Απόλλωνας συνολικά είχε 7 ευκαιρίες και έβαλε μόνο 1 . 

Απόλλωνας άνοιξε το σκορ με τον Χασομέρη με εκπληκτική κεφαλιά ενώ η Δόξα Δράμας ισοφάρισε με τον Μπαϊκαρά 

Ο Απόλλωνας δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από το βαθμό ο κόσμος το ίδιο και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης που βλέπει να μη μπορεί να κερδίσει η ομάδα εδώ και 4 παιχνίδια. 

Επεισόδια πριν την έναρξη του αγώνα :

Πριν από τη σέντρα επεισόδια είχαμε ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων όπου σύμφωνα με πληροφορίες ήρθαν σώμα με σώμα . Μετά από 15 λεπτά εμφανίστηκαν τα ΜΑΤ και η κατάσταση εκτονώθηκε .


Απόλλων Πόντου: Λόπεθ, Αμαραντίδης, Λιόνης, Σαμαράς, Καλί (70΄Καπίας), Τσεμπερίδης, Συμελίδης, Μπρίτο, Καλογέρης, Χασομέρης, Ν΄Λουντούλου (79΄Γκουγκούδης)
Δόξα Δράμας: Μένκα, Γκοτοβός, Οστοϊτς, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αρναρέλλης (59΄Ματσούκας), Ντατίδης (62΄Νατσιόπουλος), Μαρκόπουλος (70΄Λίτσκας), Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς, Ριζογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου