Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ..












Εγκαινιάστηκε το γήπεδο της Νίκης Αμμουλιανής μετά από 25 χρόνια στο νησί , στη θέση Καλοπήγαδο . Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα της Χαλκιδικής . 

Μετά από 25 ολόκληρα χρόνια το νησί της Αμμουλιανής στη Χαλκιδική απέκτησε το δικό του γήπεδο ποδοσφαίρου.
Τα εγκαίνια και ο αγιασμός πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή, από τον δήμαρχο του δήμου Αριστοτέλη, Γεώργιο Ζουμπά, παρουσία των αντιδημάρχων Τσακνή Αργυρίου και Δημητρίου Ψιλιάγκου, της πρόεδρου του Αριστοτελείου, Ελένης Παναγιωτοπούλου, του πρόεδρου του Λιμενικού Ταμείου, Ιωάννη Δουλάκη, της πρόεδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης «η Φροντίδα», Κατερίνας Μήτρου, του δημοτικού συμβούλου, Γκατζώνη Αστερίου, του προέδρου της Δ.Κ. Αμμουλιανής, Κωνσταντίνου Τσακνή, καθώς και με τη συμμετοχή πλήθους κατοίκων του νησιού.
Το Γήπεδο Ποδοσφαίρου της Αμμουλιανής είναι ένα έργο που υλοποιήθηκε με τη συνδρομή του δήμου Αριστοτέλη, του ποδοσφαιρικού σωματείου του νησιού «Νίκη Αμμουλιανής», την προσωπική εργασία των κατοίκων του νησιού και χορηγίες ανθρώπων με καταγωγή από την Αμμουλιανή και όχι μόνο.
Με το έργο αυτό η κοινωνία της Αμμουλιανής θα έχει πλέον το δικό της γήπεδο στο οποίο θα αθλούνται οι παίκτες της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας και τα παιδιά του νησιού θα μπορούν να αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους κάνοντας αθλοπαιδιές.
" Εγκαινιάστηκε χθες 28/1/2018 από το Δήμαρχο Αριστοτέλη το πλήρως ανακαινισμένο Γήπεδο Καλοπήγαδου, η φυσική έδρα της ΝΙΚΗΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ και πραγματοποιήθηκε το πρώτο επίσημο παιχνίδι έπειτα από σχεδόν 25 χρόνια.

Στο γήπεδο πλέον θα προπονείται και θα παίζει αγώνες τόσο η αντρική, όσο και η παιδική ομάδα μας." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου