Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ E-KOUFALIA ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ









Απάντηση του Ερασιτεχνικού Θεσσαλονίκης προς το E-Koufalia για τη σωστή ενημέρωση και όχι τη διαστρέβλωση των γεγονότων . 

Εξάλλου εκεί στα Κουφάλια θα πρέπει να είστε υπερήφανοι για αυτό το διαιτητικό κρεσέντο με τα 10 οφσαϊντ που κερδίσατε .. Ομολογώ ότι επί παράγκας ο Ολυμπιακός έπαιρνε λιγότερα... τώρα ας περάσουμε στο προκείμενο .

Ο ποδοσφαιριστής με το νούμερο 16 Μαργαρίτης αρχικά και εφόσον πήρε κόκκινη κάρτα άρχισε προκλητικά πρώτον να βγει καθυστερημένα από τον αγωνιστικό χώρο . Βγήκε μετά από 3 λεπτά και ενώ ξεκίνησε να παίζει ξανά ο ρέφερι. Αυτό δεν το αναφέρει κάποιος εκεί στην είδηση ... νομίζω σας διέφυγε ... Έχουμε και λέμε πάει στα αποδυτήρια και χτυπάει τις πόρτες... και πηγαίνοντας εκεί ο πρόεδρος του Κεραυνού να τον συνετίσει γιατί όλα αυτά έγιναν με ιδρώτα και κόπο και δε τα χάρισε κανένας , αυτός άρχισε να βρίζει τον πρόεδρο με πολύ άσχημες εκφράσεις .. 

Ο νταής μάλλον είναι αυτός και κάποιοι από τα Κουφάλια ποδοσφαιριστές που πήγαν 4 άτομα επάνω στον πρόεδρο του Κεραυνού .. και μπήκαν κάποια άτομα όχι νταήδες όμως αλλά επαγγελματίες άνθρωποι και οικογενειάρχες να χωρίσουν τον πρόεδρο από τους νταήδες των Κουφαλίων που πήγαν να κάνουν φασαρία 4 άτομα εναντίον ενός ... αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στην αρχή του Βίντεο..  Κανένας δεν χειροδίκησε σε κανέναν .. 

Επίσης αυτοί οι φίλαθλοι και άλλοι 300 θα είναι στα Κουφάλια γιατί ο Κεραυνός πάντα έχει την υποστήριξη των φιλάθλων του 

Περνάμε στον ποδοσφαιριστή με το νούμερο 12 Αϊβάζη ... Ο πρόεδρος του ΠΑΟ Κουφαλίων δήλωσε of the record σε μένα τον Παναγιωτίδη Παναγιώτη ότι το παιδί αυτό καμιά φορά ξεφεύγει .. και του λέω καλά είναι δυνατόν να κάνει χειρονομίες στον κόσμο επειδή έβαλε γκολ ? ήταν λάθος του αλλά είναι πολύ παρορμητικός .... ενώ όταν ισοφάρισε ο ΠΑΟ Κουφαλίων κανένας δεν είπε τίποτα από τους φίλους του Κεραυνού αλλά αυτός με τον τρόπο του εξόργισε τους φιλάθλους .. Ρωτάω τον πρόεδρο θα τιμωρηθεί από τη διοίκηση για τη συμπεριφορά του ή θα το αφήσετε έτσι ? και η απάντηση ήταν ας το ξεχάσουμε ... παιδί είναι ... οι συμπεριφορές των ποδοσφαιριστών πρέπει να τιμωρούνται όχι μόνο από την ΕΠΣΜ αλλά και από τις εκάστοτε διοικήσεις . 

Επίσης εκεί στο αντικειμενικό site που έχετε δεν αναφέρετε για τον πανηγυρισμό μετά χειρονομίας στον κόσμο του Κεραυνού από τον Αϊβάζη ... αυτό για τους νταήδες γιατί βλέπουμε νταήδες τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ Κουφαλίών και όχι τον κόσμο του Κεραυνού

Εν προκειμένω κύριοι και στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟ Κουφαλίων δεν είχε την ανάλογη απόδοση .. αν εσάς σας άρεσε η ομάδα αυτή τότε μάλλον η μπάλα είναι τετράγωνη γιατί αν η διαιτησία ήταν σωστή το σκορ θα ήταν διαφορετικό .

Κάτι τελευταίο για τον κόσμο του Κεραυνού .. Στο αγωνιστικό κομμάτι παρόλο τα 10 οφσαϊντ το μη καταλογισμό πέναλτι και το σκληρό παιχνίδι του ΠΑΟ Κουφαλίων δεν πετάχτηκε ούτε ένα μπουκάλι και δεν υπήρχε το παραμικρό. Αυτό για ενημέρωση και όχι προπαγάνδα.

Με εκτίμηση 
Παναγιωτίδης Παναγιώτης
Διαχειριστής του Ερασιτεχνικού Θεσσαλονίκης . 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου