Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ : ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ...







Μετά τα πρώτα ανεπιτυχή αποτελέσματα, η πίστωση χρόνου και η εμπιστοσύνη στον Γιάννη Παγώνη και στους ποδοσφαιριστές, δείχνουν πως πιάνουν τόπο για τον Εθνικό Σοχου.
Ο Εθνικός πέρασε χθες από μια δύσκολη έδρα όπως αυτή του Αίαντα Ευόσμου με 1-4, σε ένα ματς όπου η νίκη ήρθε με πιο δύσκολο τρόπο από ότι φαίνεται στο τελικό σκορ. Τα γκολ του Εθνικού σημείωσαν οι Ντινιώτης, Σαλέπης, Αθανασιάδης και Κανέλλης ενώ από τον Αία, μείωσε ο Φέμι. Επίσης, μετά το τέλος του αγώνα, οι άνθρωποι του Αίαντα εξέφρασαν τα παράπονα τους για τη διαιτησία, τονίζοντας ότι γενικότερα φέτος έχουν απανωτά παράπονα από τους διαιτητές.
Αναφορικά με τον Εθνικό Σοχού, η ομάδα του Γιάννη Παγώνη με τη χθεσινή νίκη, βρέθηκε ίσως και προσωρινά, μόνη πρώτη στη κορυφή του πρώτου ομίλου, κάνοντας έξι νίκες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια (Νίκη Ευκαρπίας, Ασβεστοχώρι, Ασκός, Κεραυνός Ωραιοκάστρου, Αστραπή Δενδροποτάμου, Αίας Ευόσμου)!
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ 4
Σκόρερ: Φέμι (11’), Ντινιώτης (40’), Σαλέπης (65’), Κανέλλης (73’), Τρικαλόπουλος (87’)
Χαμένο πέναλτι στο 50’ ο Φέμι– Το απέκρουσε ο Βαρούτης
Διαιτητής: Μπούτσικος
ΑΙΑΣ (Μπαλάσκας Αθ.): Μπακιρτζής, Χιμετίδης, Αρκουτζίδης, Βενέτης, Σίμος, Νικολόπουλος, Γαβρίδης, Κιλιγκαρίδης, Φέμι, Κυριακού, Αναστασιάδης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Γαβρίδης, Πορουτσίδης, Αναστασιάδης και Κοσαξής
ΣΟΧΟΣ (Παγώνης): Βαρούτης, Χατζηπαπαδόπουλος, Καπετανόπουλος, Σαλέπης, Ντινιώτης, Παπαναστασίου, Καραπατάκης, Τρικαλόπουλος, Αϊβάζογλου, Αθανασιάδης, Κανέλλης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Παγώνης, Γραβάνης και Μπλόγκου

www.epsm24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου