Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΑΡΗΣ : ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ... ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ 1-2








Το απόλυτο των νικών έχει πετύχει μέχρι τώρα ο Άρης, που οδεύει ολοταχώς για την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία, αφού πέρασε και το... εμπόδιο της Δόξας Δράμας. 

Ο Άρης κατάφερε να επικρατήσει 2-1 εκτός έδρας της αξιόμαχης Δόξας και να φθάσει τις 7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ η ομάδα της Δράμας υπέστη την πρώτη ήττα στην έδρα της. 

Η Δόξα είχε προηγηθεί 1-0 στο 28΄ με τον Κάσες και ο Άρης πήρε τη νίκη με τέρματα του Διαμαντόπουλου στο 60΄ και του Παυλίδη στο 77΄. Στο άλλο ντέρμπι κορυφής της 7ης αγωνιστικής που έγινε το Σάββατο, η Παναχαϊκή επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Το γήπεδο της Δόξας Δράμας ήταν γεμάτο και θύμιζε παιχνίδι από την Α΄ Εθνική με τους οπαδούς των δυο ομάδων να φωνάζουν για τις ομάδες τους χωρίς να δώσουν δικαίωμα για κάτι άλλο . 

Οι συνθέσεις:
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Ριζογιάννης, Κάσες (84' Νατσιόπουλος), Γουνδουλάκης (79' Πετρόπουλος), Ματσούκας, Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος (64' Μαχαίρας)
ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Κάσσος (46' Παυλίδης), Μπαργκάν (85' Μαραγκός), Πασάς (51' Πλατέλλας), Διαμαντόπουλος

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων) Βοηθοί: Νταλούκας (Τρικάλων), Παπαδημητρίου (Θεσσαλίας)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου