Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ : ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ & ΕΠΟΠΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΥΡΟΥ.... ΣΤΟΝ ΚΕ-Α-ΔΑ....







Στην ΚΕΔ πρέπει να συμβαίνει κάτι δεν εξηγείται ... 

Ορίστηκε διαιτητής από τη Δράμα με κοσμηματοπωλείο στη Δράμα και Δωρεάν διαφήμιση στον ηλεκτρονικό πίνακα του γηπέδου και ο βοηθός είναι υπάλληλος του Μπύρου... και βγάζει ανακοίνωση η Δόξα Δράμας οτι ο Απόλλων βλέπει φαντάσματα... Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πόντου.

" Η αναμενόμενη “περιφρονητική” και “αποδοκιμαστική” αντίδραση των φερέφωνων και μαριονεττών, που αναλαμβάνουν ανοίκεια και οικειοθελώς, να “υποστηρίξουν” και να “υποκαταστήσουν” τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Δόξας Δράμας, στην χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλωνα Πόντου, αποτελεί “αντίδραση” άστοχη και περιττή. Ούτε βέβαια τους πέφτει λόγος να κρίνουν και να επικρίνουν την ενημέρωσή μας προς τους αρμόδιους της διαιτησίας, καθώς και της κοινής γνώμης, για την δικαιολογημένη ανησυχία μας, για τον ορισμό των τριών Δραμινών στην καταγωγή διαιτητών, που αύριο θα διευθύνουν τον αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ Απόλλωνα Πόντου και ΑΕ Σπάρτης.

Με αφορμή το γεγονός αυτό επανερχόμαστε, για να συμπληρώσουμε την χθεσινή μας ανακοίνωση – ενημέρωση με επιπλέον στοιχεία:

— εκτός του ενός, εκ των ορισθέντων, βοηθού διαιτητή, που μισθοδοτείται από εταιρεία συμφερόντων, του συστηματικά δρώντα εναντίον της ομάδας μας, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Δόξας Δράμας, παραθέτουμε στοιχεία για την ενδεχόμενη σχέση με την ΠΑΕ Δόξα Δράμας και του πρώτου διαιτητή κ. Κ. Κοτσάνη.

— Ο κ. Κ. Κοτσάνης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πόλη της Δράμας. Είναι (μεταξύ άλλων) ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου και φωτογραφία του με την στολή του διαιτητή, αποτελεί την κύρια σελίδα του στο Facebook, όπου – ουδέν μεμπτό – προβάλλει την επιχείρησή του. (δείτε εικόνα 1).

— Στις υπόλοιπες εικόνες που παραθέτουμε, εύκολα διαπιστώνεται πως η διαφήμιση της επιχείρησης του εν λόγω διαιτητή, στο γήπεδο – έδρα της ΠΑΕ Δόξας Δράμας, βρίσκεται σε περίοπτη θέση. Μεγεθύνοντας τις εικόνες, φαίνεται καθαρά πως η επιχείρηση Κοτσάνη προβάλλεται πάνω ακριβώς στον ηλεκτρονικό πίνακα του γηπέδου, όπου οι θεατές πληροφορούνται για τον χρόνο και το σκόρ του κάθε αγώνα. (δείτε εικόνες 2,3,4,5,6 και 7).

Το συμπέρασμα που εύκολα συνάγεται έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την βασική αρχή και το εθιμικό δίκαιο που διέπει την διαιτησία και αναφέρει: ο διαιτητής που αναλαμβάνει να διευθύνει ένα ποδοσφαιρικό αγώνα, έχει την ευθύνη να το πράξει αποδίδοντας δικαιοσύνη, ανεπηρέαστος από κάθε προσωπική του συμπάθεια, με οποιαδήποτε ομάδα. Αυτονόητο είναι πως δεν επιτρέπεται να έχει καμμία απολύτως εξαρτημένη σχέση με οποιαδήποτε ομάδα επίσης.

Με δεδομένη την περσινή “αντιπαλότητα” του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Δόξας Δράμας, που αναίτια και αδικαιολόγητα ενήργησε συστηματικά και εναντίον του Απόλλωνα Πόντου από την πρώτη αγωνιστική (αλλά και μετά την λήξη) του περσινού πρωταθλήματος, καταθέτουμε την ανησυχία μας για την αμεροληψία των εν λόγω διαιτητή και επόπτη, που θα διευθύνουν τον αυριανό μας αγώνα.

Υπενθυμίζουμε δε, προς κάθε αμφισβητούντα την έντιμη πρόθεσή μας να προστατέψουμε τα συμφέροντα της ΠΑΕ Απόλλωνα Πόντου, αλλά και την ανάγκη να διεξαχθεί και να περατωθεί, χωρίς αιτία αμφισβήτησης του τελικού νικητή, ο αυριανός αγώνας με την ιστορική και ευπρόσδεκτη ομάδα της ΠΑΕ ΑΕ Σπάρτης, ότι μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις.

ΠΑΕ Απόλλων Πόντου" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου