Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ : ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ , ΘΕΜΕΛΗΣ : ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ...






Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου επικράτησε εντός έδρας της Νίκης Μεσημερίου με 1-0.
Η ομάδα του Θούλη Γιαμουρίδη άνοιξε το σκορ στο 53ο λεπτό με τον Παπαδημητρίου και κράτησε το υπέρ της σκορ μέχρι το τέλος. Από την άλλη, το Μεσημέρι φάνηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι φοβισμένο και υπέστη μία ακόμη ήττα.

Ηρακλής Αμπελοκήπων - Νίκη Μεσημερίου 1-0
Σκόρερ: Παπαδημητρίου (53’)
Διαιτησία: Στραντζαλίδης (Παπαδόπουλος – Τοροσιάδης)
Ηρακλής Αμπελοκήπων: Νιάνιος, Παπαδημητρίου, Γεωργιάδης, Αθανασίου, Σακκαλής, Καρασταύρου, Παπαιωάννου, Σαββαϊδης, Ανδριόπουλος, Γκιάλης, Σπάσης
Νίκη Μεσημερίου: Σταυρίδης, Μουρατίδης, Δάλλας Ν. , Μυλωνάς, Καρολίδης, Δάλλας Γ. , Νικολλάρα, Γερασίμου, Σκούρτι, Δέδας, Μπουλάρι
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Σταφυλίδης, Πιαστόπουλος, Στράντζαλης, Γιαννακίδης




Ο προπονητής της Νίκης Μεσημερίου Αστέριος Θέμελης, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και την ήττα με 1-0, προέβη στις παρακάτω δηλώσεις:
«Σήμερα σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις. Εμείς παραταχθήκαμε πολύ νωθροί, χωρίς φαντασία στο παιχνίδι μας και με πολύ κακές επιλογές από τη μέση και μπροστά.
Πραγματικά εάν ήμουν φίλαθλος και ήθελα κάτι να δω σήμερα από την ομάδα της Νίκης Μεσημερίου, στο μισάωρο θα είχα φύγει, καθώς το θέαμα που προσφέραμε και μιλάω προσωπικά για τη δίκη μου ομάδα ήταν υποφερτά βαρετό. 
Η ευθύνη γι αυτό που παρουσιάσαμε είναι αποκλειστικά δίκη μου και γι αυτό θα βάλουμε όλοι τα κεφάλια μέσα και θα δουλέψουμε ακόμη πιο πολύ.
Σίγουρα τα τελευταία παιχνίδια μου δείχνουν ότι ίσως έχω υπερεκτιμήσει κάποιους από τους παίκτες που ήρθαν φέτος και γι αυτό και θα πάρω μέτρα.
Από την άλλη θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του κ. Γιαμουρίδη για την νίκη της ήταν δίκαιη αφού κατάφερε στη μια από τις 2-3 φάσεις που μάς δημιούργησαν να πετύχουν ένα γκολ και να πάρουν τη νίκη».

www.goalpress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου