Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΙΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ : ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΝΙ-ΓΚΟΛΑΡΑ...







Γεύση Μπουγάτσα στο Μεσημέρι
με Μπουγάτσα , καφέ , πίτσα , hot dog & burger



Η Νίκη Μεσημερίου κέρδισε 2-0 τον Κεραυνό Κολχικού με ένα τέρμα του Καραγιαννίδη και ένα του Νικολαρά με ένα σουτ που πήρε μια παράξενη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα 
των πρασίνων . 

Ο Κεραυνός Κολχικού είχε κάποιες ευκαιρίες να ισοφαρίσει αλλά τελικά δεν τα κατάφερε καθώς είχε και δοκάρι με τον Μαμουλίδη . 

Η Νίκη Μεσημερίου έκανε το δυο στα δυο με έξι βαθμούς ενώ ο Κεραυνός Κολχικού έμεινε στον ένα πόντο .

Στο γήπεδο ήταν περίπου 120 άτομα ανάμεσα τους και περίπου 40 άτομα από το Κολχικό .

Σχετικά καλή η διαιτησία του Γκορτζίλα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εκτός από ένα τέρμα που ακυρώθηκε για τον Κεραυνό όμως δεν είμασταν στην ευθεία για να εκφέρουμε γνώμη αν ήταν ή όχι οφσαϊντ. 

Καλοδουλεμένη ομάδα η Νίκη Μεσημερίου με τον Αστέρη Θέμελη να δείχνει το έργο του προπονητικά ενώ ο Κεραυνός Κολχικού μια νεανική ομάδα η οποία προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο υπο τις οδηγίες του κ. Τσουκαλίδη . Οι δυο προπονητές είναι της νέας γενιάς με φιλοσοφία που ευνοεί τη δημιουργία ανταγωνιστικών συνόλων και εκμάθησης ποδοσφαίρου..

Την επόμενη αγωνιστική η Νίκη Μεσημερίου φιλοξενείται στον πρώτο της εκτός έδρας αγώνα στον ΠΟ Μαλακοπής Πυλαίας που έφερε σπουδαία ισοπαλία 1-1 με τον Παύλο Μελά εκτός έδρας ενώ ο Κεραυνός Κολχικού φιλοξενεί τον Αχιλλέα Τριανδρίας όπου ηττήθηκε 2-0 από τον Θερμαϊκό Θέρμης . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου