Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

ΑΤΛΑΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ : ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΜ ΜΕ ΒΑΝΗ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ






Έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή έκλεισε ο Άτλας Μενεμένης τον Αριστείδη Βάνη , όπου θα βοηθήσει τον Άτλαντα στην δύσκολη προσπάθεια που κάνει στη Β' Κατηγορία . 

Με μία μεταγραφή της τελευταίας στιγμής η ομάδα του Ιορδάνη Κίτσιου, ο ΑΤΛΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ, έκανε το ‘’μπαμ’’ αποκτώντας τον πολύπειρο μέσο της ΝΙΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Βάνη Αριστείδη ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε με τις ομάδες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και ΑΕ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο ίδιος δήλωσε: ΄΄Έπειτα από 3,5 χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα της ΝΙΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ αποχωρώ για προσωπικούς λόγους. Μια παρουσία κατά την οποία δέθηκα συναισθηματικά τόσο με τους ανθρώπους που περιβάλουν το σωματείο, όσο και με τις καταστάσεις που έζησα εκεί. Εύχομαι στην ομάδα της ΝΙΚΗΣ, η οποία αποτελεί κομμάτι της καρδιάς μου, μόνο επιτυχίες. Στην αντίπερα όχθη γνωρίζοντας ότι ο ΑΤΛΑΣ έχει το δικό του μερίδιο ιστορίας και έχοντα μία άρτια διοίκηση, θα προσπαθήσουμε από κοινού να υλοποιήσουμε τους στόχους που θα τεθούν για την επερχόμενη σεζόν οι οποίοι και θα είναι πρωταγωνιστικοί."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου