Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ : ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΝΕΑ ΠΑΕ , VIDEO ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ .








Η νέα εποχή για τον Απόλλωνα Πόντου ξεκίνησε… Ομόφωνα εγκρίθηκε από τη γενική συνέλευση του ερασιτέχνη η σύσταση νέας ΠΑΕ, η οποία θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Football League, με στόχο την άνοδο στη Super League.

Η προσθήκη της ονομασίας Πόντου είναι ήδη αποφασισμένη, ενώ όπως έγινε γνωστό το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρίας θα είναι 300.000 ευρώ, με την κάθε μετοχή να στοιχίζει 10 ευρώ και το μετοχολόγιο να ανοίγει σε περίπου 20 μέρες. Παράλληλα, ψηφίστηκαν τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ, για το επόμενο μεταβατικό στάδιο, τα οποία και είναι οι Γιώργος Γιακουμίδης, Κατερίνα Καλαϊτζίδου, Αλέξανδρος Νεράντζης, Μπάμπης Καρύδας και Βαγγέλης Χατζηιωάννου.

Στη συνέλευση από πλευράς ερασιτέχνη μίλησαν οι Παναγιώτης Χατζηανδρέας και Αλέξανδρος Νεράντζης, με τον τελευταίο ανα αναφέρει ότι η παρουσία της οικογένειας Καλαϊτζίδη είναι μια μεγάλη ευκαιρία για το σύλλογο να αλλάξει πορεία. Ο στενός συνεργάτης των αδελφών Καλαϊτζίδη και μέλος της διοικούσας, Γιώργος Γιακουμίδης έκανε λόγο για το όραμα που υπάρχει από πλευράς της οικογένειας για τον Απόλλωνα και ότι το όνομα Πόντου έχει άμεση συνάρτηση με τον σύλλογο αλλά και τη δράση της οικογένειας.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι στη φανέλα θα υπάρξει μήνυμα για την αναγνώριση της ποντιακής γενοκτονίας.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ανέφερε ότι πρόθεση της οικογένειας είναι να βάλει ένα λιθαράκι ώστε ο Απόλλων να φτάσει πιο ψηλά.

«Ο Απόλλων είστε εσείς οι παλαίμαχοι, ο ερασιτέχνης και ο κόσμος του», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ο πρόεδρος των παλαιμάχων, Κώστας Βιόπουλος τόνισε με νόημα ότι «είναι ευκαιρία να φύγουμε από τις λάσπες της Γ΄ Εθνικής» και έδειξε σύμφωνος με την προσθήκη του ονόματος Πόντου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου