Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : ΜΕ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΤΕΡΥΓΑ








Ένα ένα τα θέματα βαίνουν προς ολοκλήρωση στον Κεραυνό Κολχικού όπου μια νέα μεταγραφή ήρθε για να καλύψει την αριστερή πτέρυγα με τον Δαβίδ Ζαχαριάδη να είναι 
ο εκλεκτός του Γιώργου Τσουκαλίδη . 

Πλέον μένουν ελάχιστες εκκρεμότητες για τους πράσινουν με βασική αυτή τη θέση του τερματοφύλακα . 

Στο γήπεδο του Κολχικού γίνονται επίσης και εργασίες ανακαίνισης των αποδυτηρίων με την τοποθέτηση νέου ηλεκτρολογικού υλικού αλλά και διαμόρφωση χώρων .  

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Κεραυνός Κολχικού τόσο για τον Ζαχαριάδη όσο και για τον Νικολαϊδη που ανακοινώθηκε από τα Μ.Μ.Ε. πριν μερικές ημέρες. 

" Ο Α.Π.Σ. Κεραυνός Κολχικού ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών, Κώστα Νικολαΐδη και Δαβίδ Ζαχαριάδη.

Ο Κώστας Νικολαΐδης είναι 27 ετών και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Κατά την τελευταία πενταετία, ο εγνωσμένης αξίας στόπερ φόρεσε με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα του Παύλου Μελά, όπου διακρίθηκε μεταξύ άλλων για την ηγετική παρουσία του στο χώρο της άμυνας και τον μεστό τρόπο παιχνιδιού του, ενώ στο παρελθόν βόηθησε ενεργά τον Ηρακλή Αμπελοκήπων στη Γ’ Εθνική.

Ο Δαβίδ Ζαχαριάδης είναι 27 ετών και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ. Ο ιδιαίτερα ποιοτικός νέος παίκτης της ομάδας μας ξεδίπλωσε το ποδοσφαιρικό του ταλέντο στον Μακεδονικό και τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, σε περιόδους που οι δυο σύλλογοι συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ στη συνέχεια πρόσφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην Καλλικράτεια, τον Π.Ο. Μουδανιών και τον Άρη Καβαλαρίου." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου