Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ







Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας ο Κεραυνός Κολχικού σήμερα ξεκινά με την πρώτη προπόνηση για την ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύλλογος 

" Ο Α.Π.Σ. Κεραυνός Κολχικού ανακοινώνει ότι η έναρξη της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 και ώρα 18:00 στο γήπεδο Κολχικού. Αρχικά οι ποδοσφαιριστές θα παραλάβουν τον ιματισμό και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση." 

Επίσης ανακοινώθηκε και ο Στέλιος Λάμπρου από τους πράσινους

Ο Α.Π.Σ. Κεραυνός Κολχικού ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στέλιου Λάμπρου.

Ο εξαιρετικά ταλαντούχος και ποιοτικός νέος παίκτης της ομάδας μας είναι 21 ετών και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ.
Ο Στέλιος Λάμπρου άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και κατόπιν κατέθεσε το αξιοσημείωτο ποδοσφαιρικό του αποτύπωμα στην Αναγέννηση Επανομής και τον Καμπανιακό, ενώ κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν φόρεσε με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα του Παύλου Μελά.

Εν κατακλείδι, χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς η θετική παρουσία του νέου αποκτήματος της ομάδας μας με τα χρώματα του Αγροτικού Αστέρα, στον οποίο πρόσφερε τις υπηρεσίες του ως επαγγελματίας. " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου