Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ : ΑΦΗΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ..





Ανακοίνωση εξέδωσε ο Γιώργος Αμανατίδης έχοντας κάνει πορεία πρωταθλητισμού με την Αναγέννηση Επανομής η οποία τον άφησε χωρίς τα δεδουλευμένα που συμφωνήσανε .  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα αλλά και την ανακοίνωση του Συλλόγου της Αναγέννησης Επανομής όσον αφορά στο πρόσωπο μου και προς αποκατάσταση της αλήθειας, σας γνωστοποιώ τα εξής:

To προηγούμενο καλοκαίρι αποδέχθηκα την πρόταση της Αναγέννησης Επανομής να ηγηθώ της προσπάθειας για την άνοδο της ομάδος στην Α1 κατηγορία. Ξεκίνησα λοιπόν την στελέχωση της ομάδας ( τεχνικός διευθυντής, γενικός αρχηγός, προπονητικό team, ποδοσφαιριστές) με στόχο την επίτευξη του παραπάνω στόχου. 

Όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γνωρίζουν πολύ καλά την πορεία της, καθώς κατάφερε να τελειώσει το πρωτάθλημα αήττητη και στην 1η θέση.
Σίγουρα όμως δεν μπορούν να γνωρίζουν τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια της χρονιάς και ειδικότερα μετά τον Δεκέμβριο.

Σεβόμενος όμως την ιστορία του Συλλόγου προσπάθησα μαζί με τους συνεργάτες μου αλλά και τους ποδοσφαιριστές όλα τα παραπάνω να μην επηρεάσουν την πορεία πρωταθλητισμού και γι αυτό το λόγο δεν είχαν γίνει γνωστά πουθενά.

Αν και εκείνο το χρονικό διάστημα ( Δεκέμβριος - Ιανουάριος ) δέχθηκα προτάσεις από άλλες ομάδες και μάλιστα υψηλότερης κατηγορίας - και παρά τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί - έκρινα σωστό μαζί με τους συνεργάτες μου να συνεχίσουμε στην ομάδα σεβόμενοι την συμφωνία με την Διοίκηση του Συλλόγου.

Δυστυχώς όμως - και παρά τις συνεχείς υποσχέσεις από την πλευρά της Διοίκησης - ο Σύλλογος δεν τήρησε τις οικονομικές συμφωνίες τόσο προς το προπονητικό team αλλά και με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές.

Κι επειδή στην ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρεται ότι εγώ προσωπικά θέλω δήθεν να κάνω κακό στην ομάδα, τονίζω ότι όσοι γνωρίζουν την ιστορία του Συλλόγου ξέρουν την προσφορά μου είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως τεχνικός διευθυντής τα χρόνια που αγωνιζόταν σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Εάν η σημερινή Διοίκηση θεωρεί ότι η ιστορία του Συλλόγου γράφεται με τέτοιες συμπεριφορές και ότι τήρησε τα συμφωνηθέντα - γιατί πέρα από το οικονομικό κομμάτι εμένα με αγγίζει περισσότερο το ηθικό - τότε ο φίλαθλος κόσμος της Επανομής αλλά και γενικότερα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ας κρίνει με βάση την ανακοίνωση που εκδόθηκε , η οποία όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ΄΄ κάλυψε στο τριπλάσιο το συμβόλαιο ΄΄ ( επομένως μου χάρισε και λεφτά ) ποιος λέει την αλήθεια και ποιος όχι. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Με εκτίμηση
Αμανατίδης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου