Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ : ΣΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΕΡΔΙΣΕ 0-6. ΑΠΟΠΝΙΧΤΙΚΗ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΚΑΥΣΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ














Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες με θερμοκρασίες που ξεπερνούσαν τους 40 βαθμούς στην Καλαμαριά , ένα γήπεδο που έβραζε κυριολεκτικά... 
ο Εθνικός Μετεώρων κατάφερε και κέρδισε με το ευρύ 0-6 στο ... μετέωρο παιχνίδι που ταλάνιζε τις δυο ομάδες , τον Αριστοτέλη Καλαμαριάς και τον Εθνικό Μετεώρων. 

Ο Σαμαράς στο 10' έκανε μια σέντρα διαβήτη από την αριστερά πλευρά προς τον Παντελιάδη όπου αυτός με δυνατό σουτ εντός περιοχής έκανε το 0-1.

Ο Νοτάκης στο 15' με μια ωραία πάσα στον Τούσα κι αυτός με ένα έξυπνο πλασέ 
διαμόρφωσε το 0-2 . 

Στο 25' περίπου ο Τζιούτζιος έχοντας περάσει από 3 ποδοσφαιριστές του Αριστοτέλη διαμόρφωσε το 0-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γαλανίκας έβγαλε 2 πολύ δυνατές φάσεις .

Το 0-4 έγινε από τον Ιασωνίδη στο 60' ενώ το 0-5 από τον Ελευθεριάδη ... σαν σε προπόνηση στο 70' περίπου. 

Το 0-6 διαμόρφωσε ο Τζιούτζιος όπου με εκπληκτικό σουτ ... κατάφερε και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην υπόθεση άνοδο και με τη σκέψη του δεύτερου παιχνιδιού που θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο. 

Αριστοτέλης (Σ. Τζιόλας): Γαλανίκας, Παρταλιός (46’ Καρασαββίδης), Πλιάκης Δ., Παπακώστας (54’ Μαρτσούλης), Χατζόπουλος, Κοκκινίδης, Μπαμπικέρ, Camaj, Νικολαΐδης, Πλιάκης Γ., Mecai (50’ Κουτρότσιος)

Εθνικός Μετεώρων (Δ. Αντωνίου): Σγουρομάλης, Νοτάκης, Σαμαράς (63’ Κελνικόλας), Παπαγιαννίδης, Καραβυζίνιας, Gropaj A., Tusha, Ιασωνίδης, Ελευθεριάδης (56’ λ.τ. Gropaj M.), Παντελιάδης (76’ Σκλιβάνης), Τζιούτζιος (50’ Κελνικόλας)

Διαιτησία: Παπαδόπουλος (Νικολαΐδης – Νατσιόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου