Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : Στο επίκεντρο η δημιουργία προπονητικού κέντρου







Τις επαφές με τους αρμόδιους φορείς στο πλαίσιο της δημιουργίας προπονητικού κέντρου αποφάσισε να ξεκινήσει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Καλαμαριάς έχει προγραμματίσει τα σχετικά ραντεβού, προκειμένου το θέμα να προχωρήσει όσο το δυνατόν συντομότερα.

Αλλωστε, το συγκεκριμένο πρότζεκτ αποτελούσε προτεραιότητα από τη μέρα, που οι «ροσονέρι» πέρασαν στα χέρια της οικογένειάς Καλαϊτζίδη. Πλέον, φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, καθώς η γενικότερη εγρήγορση που επικρατούσε το προηγούμενο διάστημα, οδηγεί σε στοχευμένες συναντήσεις.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως ο χώρος κατασκευής του προπονητηρίου έχει ήδη εντοπιστεί. Αλλωστε, η σκέψη του Καλαϊτζίδη είναι να βρίσκεται κοντά στη φυσική έδρα της ομάδας.

«Καυτή» ατζέντα


Παράλληλα, «τρέχουν» και αρκετά ακόμα ζητήματα, που αφορούν το «αύριο» της ομάδας, από τη στιγμή που έχει εξασφαλιστεί η άνοδος στη Football League (σ.σ. εφόσον ο αθλητικός εισαγγελέας δεν ασκήσει έφεση στην υπόθεση του αγώνα με την Καρδία). Πιο συγκεκριμένα, σε βασικό πλάνο έρχεται η σύσταση της νέας ΠΑΕ, τη στιγμή που με την εκκαθάριση της παλαιάς ασχολείται κυρίως ο Ερασιτέχνης.

Εκτός των διοικητικών, όμως, θεμάτων υπάρχει και το αγωνιστικό σκέλος. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης σκέφτεται ήδη την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, γι’ αυτό και σκοπεύει να ξεκινήσει επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ. Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με παίκτες τους οποίους θέλει να διατηρήσει στο δυναμικό, όπως και εκείνους που θα αποχωρήσουν.

Η παραπάνω διαδικασία θα ξεκινήσει τις προσεχείς ημέρες, ώστε στη συνέχεια να αναζητηθούν και υποψήφιοι – για έλευση στην ομάδα – στόχοι. Δεν πρέπει, επίσης, να παραληφθεί το γεγονός ότι γίνονται και κινήσεις που αφορούν το «άνοιγμα» της διοίκησης του Απόλλωνα στην ποντιακή κοινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου