Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ... ΘΑ ΣΚΙΖΑΤΟ ... ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. / VIDEO







Μια παντελώς απρόσμενη εξέλιξη διαπίστωσαν όσοι πήγαν στην Καλαμαριά το απόγευμα, καθώς ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας του Απόλλωνα με τον ΑΟ Καρδίας δεν έγινε ποτέ.

Η αποστολή φιλοξενούμενης ομάδας αποχώρησε από το γήπεδο, μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και ανθρώπων της Καρδίας και την προσαγωγή όλων στο Αστυνομικό Μέγαρο. Αγωνιστικά ο Απόλλων αναμένεται να πάρει άνευ αγώνος τους τρεις βαθμούς. Για όσα συνέβησαν, πάντως, μίλησε ο Υπεύθυνος Τύπου του Απόλλωνα, Γιώργος Παπαϊωάννου.

Ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε:
«Λυπούμαστε, γιατί είχαμε κάθε λόγο να θέλουμε να γίνει το παιχνίδι σήμερα, για να πάρουμε τους βαθμούς και να πανηγυρίσουμε και μαθηματικά την άνοδο. Υπάρχουν παθογένειες στα ελληνικά γήπεδα, η πρόκληση απαντάται με πρόκληση αλλά θεωρώ ως πολίτης ότι βιάστηκε η Αστυνομία να κάνει προσαγωγές για πράγματα που συμβαίνουν στα γήπεδα καθημερινά. Δεν έγινε κάτι. Και εν τέλει έπρεπε να προστατευθεί το παιχνίδι, ακόμη κι αν ξέφυγαν ένας ή δύο άνθρωποι από τη μία την άλλη πλευρά. Ο Απόλλων δεν έχει κανένα λόγο να μη γίνει το παιχνίδι γιατί το ματς θα έδινε την άνοδο και μαθηματικά στην ομάδα μας.
Σα να μην ήθελαν να το παίξουν οι άνθρωποι της Καρδίας. Διότι πολύ απλά δεν έγινε κάτι να εμποδίζει την εξέλιξη του ματς. Τώρα αν έβριζε ο ένας από την άλλη και την άλλη πλευρά δεν είναι λόγος αυτός για να μην γίνει ένα μας στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι ίσως φοβούνταν και το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι αγωνιστικά μετά το 1-4 του πρώτου γύρου και έψαχναν κάθε αφορμή για να φύγουν. Θέλω να δώσω αυτή την ερμηνεία γιατί αν δώσω άλλη θα είναι χειρότερη».

Για την πιθανότητα να μιλήσουν για τραυματισμούς οι φιλοξενούμενοι:
«Αν υπάρξουν ισχυρισμοί για τραυματισμούς θα πρέπει να αποδειχθούν και δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα. Πρέπει να διαπιστωθούν, αλλά όπως γνωρίζετε κι εσείς δεν έγινε τίποτα τέτοιο».

www.metrosport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου