Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Λύση συνεργασίας μεταξύ ΠΑΟΚ Σταυρού και Πέτρου Σαλέπη


Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας, ο ΠΑΟΚ Σταυρού και ο Πέτρος Σαλέπης αναμένεται να πάρουν διαφορετικούς δρόμους.
Ο παίκτης-προπονητής του «δικεφάλου» και ένας από τους βασικούς συντελεστές της τελευταίας διετίας, αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Σταυρού, μετά από δύο χρονιά με έντονες συγκινήσεις.
Τόσο ο ΠΑΟΚ Σταυρού αλλά και ο Πέτρος Σαλέπης χώρισαν σαν φίλοι με το ΔΣ του ΠΑΟΚ Σταυρού να βγάζει τη παρακάτω ανακοίνωση: «Το ΔΣ του ΠΑΟΚ Σταυρού ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας , Πέτρο Σαλέπη. Ευχαριστούμε θερμά τον Πέτρο για την προσφορά του στην ομάδα από όσες θέσεις είχε αναλάβει αλλά δυστυχώς όπως όλα στη ζωή έχουν μια αρχή κι ένα τέλος. Ευχόμαστε πραγματικά ό,τι καλύτερο στον Πέτρο τόσο στην καριέρα του όσο και γενικότερα στη ζωή του.»

Βέβαια, σε δηλώσεις προχώρησε και ο Πέτρος Σαλέπης, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το κόσμο του Σταυρου και όλους τους παίκτες μου για την αμέριστη συμπαράσταση τους σε όλο αυτό το όμορφο και συνάμα δύσκολο ταξίδι που ξεκινήσαμε ως μια ομάδα β κατηγορίας και καταφέραμε με πείσμα και σκληρή δουλειά να πραγματοποιήσουμε τις υποσχέσεις που δώσαμε. Την άνοδο δηλαδή της ομάδας και τη παραμονή της στη Α κατηγορία και το ανέλπιστο φυσικά ,την πρώτη παρουσία στην ιστορία της ομάδα στους 8 του κυπέλλου. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω προσωπικά τον Κώστα Λιαμα ,τον Λαζαρο Επανωμίτη,την Ποπη Μανωλεσακη ,τον Βασίλη Λιαμα ,τον Μπελε Γιάννη και τον Αργυρή Λιτσάκη για την στήριξη τους σε όλη αυτή την ομαδική προσπάθεια!Εύχομαι στον ΠΑΟΚ Σταύρου για την καινούργια Χρονιά καλη επιτυχία ,με όμορφο ποδόσφαιρο και υγεία.»

Έτσι λοιπόν τόσο ο ΠΑΟΚ Σταυρού βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή αλλά και ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός με θητεία παλιότερα σε Απόλλων Αρναίας και Πανσερραϊκό, είναι πλέον ελεύθερος.

www.epsm24.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου