Σάββατο 27 Μαΐου 2017

ΣΤΗΝ Α1 Ο Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ . ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ









Καίγεται η Ηλιούπολη ... καθώς ο Γ.Σ. Ηλιούπολης κέρδισε επάξια την άνοδο του στην Α1 κερδίζοντας 1-0 τον Μαραθώνα στο πλαστικό της Τριανδρίας με πέναλτι του Νικολτσή στο 113΄.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μισάωρο, μέσα σε τρία λεπτά συνέβησαν δύο καθοριστικές φάσεις στο παιχνίδι που αναμφίβολα άλλαξαν όλο το παιχνίδι

Εκεί όπου ο Μαραθώνας έδειχνε να έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση με πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δίχως τη μεγάλη φάση, το χαμένο πέναλτι του Καραμούτσο που απέκρουσε ο Χομσίογλου αλλά και η αποβολή του Ρούκα με δεύτερη κίτρινη, «κατέστρεψαν» ψυχολογικά τους Καλαμαριώτες, οι οποίοι παρόλα αυτά μέχρι να κλείσει το πρώτο μέρος είχαν την υπεροχή.


Από την μεριά του, ο ΓΣ Ηλιούπολης παρουσιάστηκε αγνώριστος στο πρώτο μέρος. Με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους αλλά και με τις περισσότερες μονομαχίες να έχουν νικητές τους παίκτες του Μαραθώνα, η Ηλιούπολη ήταν «τυχερή» που πήγε με το «μηδέν» παθητικό στα αποδυτήρια. 
Ο Ηλίας Παπαθανασίου δεν επέμενε στο αρχικό πλάνο του, έριξε στη μάχη τον αρχισκόρερ Μαραντίδη και κάπου εκεί άλλαξε το παιχνίδι.
Με τον Μαραθώνα να δείχνει σημάδια κόπωσης όσο περνούσε η ώρα και με τον Μαραντίδη να δίνει άλλον αέρα στην ακίνδυνη Ηλιούπολη επιθετικά στο πρώτο μέρος, τα «καναρίνια» κατάφεραν να ισορροπήσουν αλλά παρόλα αυτά να δίνουν χώρο στον Μαραθώνα που έπαιζε με παίκτη λιγότερο.
Σε όλη τη κανονική διάρκεια αλλά και την παράταση, οι κλασσικές ευκαιρίες ήταν ελάχιστες, με την Ηλιούπολη ουσιαστικά να αποδεικνύεται πιο τυχερή, καθώς μετά από μια προσωπική προσπάθεια του Μαραντίδη, ο επιθετικός των «καναρινιών» ανατράπηκε πεντακάθαρα στη μεγάλη περιοχή και έδωσε την… σκυτάλη στον Αστέριο Νικολίτση για το πέναλτι. 
Ο αρχηγός της Ηλιούπολης ευστόχησε από την άσπρη βούλα και στον εναπομείναντα χρόνο παρά την πίεση των Καλαμαριωτών, οι παίκτες του Ηλία Παπαθανασίου κράτησαν το «μηδέν» και παράλληλα πήραν το «εισιτήριο» ανόδου.

www.epsm24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου