Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Ο ΠΑΟΘ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ












 


Αποτελέσματα 2ης Αγωνιστικής Κυπέλλου

Α ΟΜΙΛΟΣ


ΠΗΓΑΣΟΣ VS ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ 4-1
ΜΕΝΕΜΕΝΙΑΚΟΣ VS ΝΕΑΠΟΛΗ 0-4
Β ΟΜΙΛΟΣ
ΑΓΙΟΣ VS ΠΟΡΦΥΡΙΑΚΟΣ 2-2
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ VS INTERTRUCK 1-5
Γ ΟΜΙΛΟΣ
ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ VS INTERHELLAS 3-2
ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ VS ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1



Σε μια σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία προχώρησαν η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Πρωταθλήματος Ανεξαρτήτων Ομάδων Θεσσαλονίκης(ΠΑΟΘ).

Σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Μικτής του ΠΑΟΘ και των παλαιμάχων του Απόλλωνα της Καλαμαριάς, συγκαντρώθηκαν φάρμακα για να προσφέρθούν στο κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Λαγκαδά.

Σήμερα 16/03/2017 το πρωί, εκ μέρους της διοίκησης ο πρόεδρος κ. Γεωργιάδης Αλέξανδρος, ο ταμίας κ. Τακάς Ηλίας και εκ μέρους των ποδοσφαιριστών οι κ. Τσαλαμούρας Αθανάσιος και κ. Μισχόπουλος Απόστολος, παρέδωσαν το υλικό στην υπεύθυνη του κοινωνικού φαρμακείου του Δήμου κ. Αλέκα Καραγεωργίου.

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι του Πρωταθλήματος Ανεξαρτήτων Ομάδων Θεσσαλονίκης συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Γιάννη Καραγιάννη και τον Εντελταμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νίκο Κουτλιάνο και συζητήσαν για θέματα που απασχολούν το Πρωτάθλημα.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τη διοικηση, τα μέλη και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΘ για την κοινωνική τους ευαισθησία και την προσφορά τους στο κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Λαγκαδά.

Η διοίκηση εκ μερους του πρωταθλήματος ευχαριστεί όλους όσους προσέφεραν γιαυτο τον κοινωνικό σκοπό.

Αύριο ή τη Δευτέρα θα ανέβει και το βίντεο του αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου