Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ , ΕΦΥΓΕ Ο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ


Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ, και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια την βαθύτατη θλίψη της για τον ξαφνικό και τόσο άδικο θάνατο, του για πάρα πολλά χρόνια φροντιστή του Α.Ο.Κ. Απόστολου Χατζησάββα.

Για δύο περίπου δεκαετίες ο Απόστολος Χατζησάββας υπηρέτησε από το πόστο στο οποίο βρίσκονταν με το δικό του μοναδικό τρόπο τον Α.Ο.Κ. και αποτέλεσε κομμάτι της μεγάλης ιστορίας του. Οι λέξεις, συγκίνηση, οδύνη και θρήνος, εκφράζουν τα ελάχιστα συναισθήματα μας για την απώλεια του δικού μας Τόλη. 

Τον άνθρωπο που αγαπήσαμε τόσο πολύ, το πρόσωπο που θεωρούσαν δικό τους άνθρωπο, οι δεκάδες παράγοντες, προπονητές, διαιτητές με τους οποίους συνεργάστηκε πολύ περισσότερο δε οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έγιναν ένα μ' αυτόν. Φρόντισε να μην τους λείπει τίποτε μέσα στα αποδυτήρια. 

Τα πεντακάθαρα αθλητικά τους ρούχα σε καθημερινή βάση αποτελούσαν βασικό μέλημα για τον Απόστολο μας. Για πολλούς οι οποίοι πέρασαν τις τελευταίες δύο δεκαετίες από τον Α.Ο.Κ., ο Απόστολος Χατζησάββας ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής τους όπως βέβαια ο ίδιος είναι ένα μεγάλο κομμάτι της μεγάλης ιστορίας της ομάδας. 

Η καρδιά σου σταμάτησε να χτυπάει στον χώρο που αποτέλεσε το σπίτι σου. Τα δικά σου αποδυτήρια στο “Ανθή Καραγιάννη” εκεί όπου με τους συνεργάτες σου πάντα φροντίζατε ώστε να μην λέίπει απολύτως τίποτε σε παίκτες, προπονητές και παράγοντες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η καθημερινότητα μας και οι Κυριακές μας θα γίνουν φτωχότερες για την απώλεια σου σε μας και σε όλους τους καβαλιώτες φιλάθλους που τόσο σε λάτρεψαν Το πάθος και η αγάπη σου για τον Α.Ο.Κ. ως φίλαθλος αλλά και ως φροντιστής ήταν τεράστιες ενώ η χαρακτηριστική φωνή του από την θύρα 3 του σταδίου “Ανθή Καραγιάννη” θα μείνει βαθιά χαραγμένη στις καρδιές μας. Με μεγάλη θλίψη, όλοι εμείς που σε ζήσαμε από πολύ κοντά φίλε Τόλη μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας μας αλλά και σαν άνθρωπο που σε αγαπήσαμε και μας αγάπησες, όλοι εμείς που μαζί σου μοιραστήκαμε χαρές αλλά και λύπες στον Α.Ο.Κ. θέλουμε να ξέρεις ότι μας λείπεις πολύ.

Μας λείπει η ανθρωπιά σου, μας λείπει η παλικαριά σου, μας λείπει το μεγάλο πάθος σου για τον Α.Ο.Κ.. Στο ταξίδι σου για τον Παράδεισο παίρνεις μαζί του την μοναδικότητα που σε διέκρινε παρέα το καραβάκι για να σε συντροφεύει στα καθημερινά σου γλυκά όνειρα. Εμείς έχουμε να διδαχθούμε πολλά από σένα και η τεράστια αγάπη μας για τον Α.Ο.Κ. θα μας ενώνει για πάντα.
Καλό Παράδεισο Τόλη και στην οικογένεια σου εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια σου.

Καλό Παράδεισο σου ευχόμαστε με μία υπόσχεση. Κάθε νίκη μας θα είναι αφιερωμένη σε σένα και όταν θα έρθει η ώρα για να πανηγυρίσουμε την άνοδο στα “σαλόνια” του Ελληνικού ποδοσφαίρου θα είσαι μία αγκαλιά μαζί μας όπως και όλοι εκείνοι που προσέφεραν στον Α.Ο.Κ. και δεν βρίσκονται στη ζωή και πηγαίνεις να τους συναντήσεις.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου