Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ : ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΝΟΥΝ...ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ...







Ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου στο Ωραιόκαστρο ανάμεσα στον Κεραυνό και τον ΠΑΟΚ όπου ο Σταυρός έφυγε με το διπλό στις αποσκευές του με 2-4... Ενώ προηγήθηκε μέχρι και 0-3 με τον Μπουλάρι , Κανέλλι και Πρόκο... έκανε ένα φοβερό παιχνίδι . 

Από την άλλη ο Κεραυνός ο οποίος είχε αποβολή του τερματοφύλακα Μητακίδη αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό του Δαηλίδη μείωσε σε 1-3 με το Ξανθόπουλο ενώ ο Μίλκας έκανε το 2-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς . 

Όμως η χαρά του Ωραιοκάστρου δε κράτησε πολύ καθώς στο πέναλτι που κέρδισε ο Ουσταμπασίδης δε κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 και ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να κερδίσει πέναλτι όπου ο Μητακίδης αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυριών με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στη θέση του τερματοφύλακα κάθησε ο Ουσταμπασίδης . 

Η νίκη όμως του ΠΑΟΚ Σταυρού σκιάστηκε από τον τραυματισμό του τερματοφύλακα Έλβις όπου μετά από αρκετά χρόνια κάθησε ο Καβάζης κάτω από τα δοκάρια . 

Κεραυνός Ωραιοκάστρου – ΠΑΟΚ Σταυρού 2-4
Σκόρερ: Μπουλάρι (2’), Κανέλλης (10’), Πρόκος (27’), Ξανθόπουλος (40’), Δαηλίδης (45’), Πασαλής (80’)
Διαιτησία: Αγγελάκης (Φράγιος – Κουρμαδιάς)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Μητακίδης, Εξαδάκτυλος, Λιοτήρης, Μαναβίδης, Δαηλίδης Ε. , Ξανθόπουλος, Γραμμένος, Μαρίνης, Ουσταμπασίδης, Μίλκας, Δαηλίδης Π.
ΠΑΟΚ: Χατζηλάρι, Στιβαστάρης, Χατζηλάρι Σ. , Ουτσικούνης, Πλουμούδης, Τσίτσος, Μπουλάρι, Μπελές, Κανέλλης, Πρόκος, Πασαλής

πληροφορίες από EPSM24


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου