Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Η ΑΠΕΛ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ... Ο ΓΚΟΓΚΑΚΟΣ ΘΑ ΣΥΣΠΙΡΩΣΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ !!!!






Μπορεί το οικοδόμημα της ΑΠΕΛ να χτυπήθηκε μετά την αποχώρηση του κ. Νάτσιου Ιωάννη και του προπονητή αλλά αυτός ο οπαδός πάνω από όλα που μπήκε μπροστά μπορεί να συσπειρώσει όλον τον Λαγκαδά και να κάνει την ΑΠΕΛ πραγματικά μεγάλη μέσα στην καρδιά του κόσμου . 

Ο λόγος για τον Σάκη Γκογκάκο που έχει ένα δύσκολο έργο να πετύχει σαν πρόεδρος και αυτό είναι πλέον και η Σωτηρία της ΑΠΕΛ αλλά και η υστεροφημία ενός μεγάλου συλλόγου όπως είναι η βασίλισσα του κάμπου του Λαγκαδά ΑΠΕΛ. 

Αναλυτικά πλέον και η ανακοίνωση της ΑΠΕΛ εκ του Δ.Σ. 

" Η διοίκηση της ΑΠΕ Λαγκαδα ανακοινώνει μετα απο παραίτηση του κ.Νατσιου Ιωαννη τον οποιο ευχαριστεί για την προσφορά του, αναλαμβάνει την θεση του προέδρου του συλλόγου ο κ. Γκογκακος Αθανάσιος,το υπόλοιπο συμβούλιο παραμένει ως εχει.
Το Δ.Σ ευχαριστεί τον μεχρι πρότινος προπονητή της ομάδας κ.Ιεροθεο Γιαμουριδη όπως και τον γυμναστή κ.Νικολαο Πετρίδη για την προσφορά τους στον σύλλογο τα τελευταία χρονια,οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην Γ εθνική,όπως και στην παραμονή της ομάδας κατα την περσινή περίοδο στην κατηγορία,τους ευχόμαστε καλη συνεχεια σε οτι κάνουν και εις το επανιδείν...επίσης ευχαριστούμε τον προπονητή τερματοφυλάκων κ Πασχαλη Παυλιδη για την μεχρι τωρα συνεργασία και του ευχόμαστε καλη συνεχεια.
Χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο κ.Αλεξανδρος Κατικαριδης μεχρι πρότινος βοηθός του κ.Γιαμουριδη" 

Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου