Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ : ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ...

Πάμε Σεραφίνο στην Καλαμαριά... Σπέσιαλ Γύρος και Κρεατικά 




Έβαλε το λεωφορείο της αποστολής ο Ορφέας Ξάνθης στην εστία μπροστά και έκλεισε όλους τους διαδρόμους για την επιθετική οργάνωση του Απόλλωνα που έμεινε με 3 ευκαιρίες και μια κατοχή 90-10 ... 

Οι ποδοσφαιριστές του Ορφέα Ξάνθης από την άλλη κάνοντας μια ... μισή ευκαιρία ... και έχοντας την τύχη με το μέρος τους πήραν μια καθαρή ανατροπή όπου από τα 11 βήματα άνοιξαν το σκόρ με τον Μουμίνογλου . 

Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 1000 φίλοι Απόλλωνα. 

Ως άνδρες πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας δήλωσε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης 


«Δε χρησιμοποιήσαμε τις αγωνιστικές μεθόδους που χρησιμοποιούμε συνήθως για να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Ήταν ένα καλό μάθημα για μας αυτό και πιστεύω ότι θα μας κάνει πολύ καλό διότι κάποιοι από τον αποδυτηριακό χώρο ίσως θεώρησαν ότι όλα θα είναι εύκολα. Η ευθύνη είναι δική μας και πρέπει ως άνδρες να την αναλάβουμε πλήρως. Από τη στιγμή που ηγούμαι στον αποδυτηριακό χώρο, η ευθύνη είνα δική μου που δεν κατάφερα να πείσω τους ποδοσφαιριστές να έχουν το απαιτούμενο αγωνιστικό πρόσωπο. Χάσαμε μια μάχη, αλλά πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και ότι αυτό είναι μια κακή παρένθεση», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καλαϊτζίδης.

Δείτε το video με όλη τη συνέντευξη  




Δείτε ξανά τον αγώνα από τον Apollon TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου