Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : ΑΛΩΣΕ ΤΟΝ ΝΕΣΤΟ ΜΕ ΤΡΙΜΠΑΛΟ...( VIDEO )






Την δεύτερη του νίκη μακριά από την έδρα του και τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα, πέτυχε ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από την Καβάλα και την έδρα του Νέστου Χρυσούπολης. 

Σε ένα πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις, η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ήταν αυτή η οποία είχε μεν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση στην εστία του Σουμουλίδη ενδεικτικό της πολυπρόσωπης άμυνας των «κυανόλευκων» την οποία οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να διασπάσουν .

Στο 24΄ οι Θεσσαλονικείς απείλησαν για πρώτη φορά την εστία της ομάδας του Δημήτρη Μαγκαφίνη, με το σουτ του Πόποβιτς να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Σουμουλίδη. 

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί, τόσο στο 28΄ όσο και στο 37΄ τα σουτ όμως που επιχείρησαν οι Αποστολίδης και Μαζιώτης δεν είχαν το αποτέλεσμα που αμφότεροι θα ήθελαν, με συνέπεια το ήδη υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Όπως και στο πρώτο μέρος έτσι και στο δεύτερο, το ματς ήταν δυνατό με συνέπεια στο πρώτο πεντάλεπτο να μην υπάρχει κάποια αξιόλογη φάση σ΄αυτό. Όλα αυτά μέχρι το 53΄ όταν ο Πόποβιτς με σουτ έκανε το 0-1, λύνοντας με τον τρόπο αυτό τον γόρδιο δεσμό, βάζοντας παράλληλα τους Πόντιους μπροστά στο σκορ. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι Θεσσαλονικείς ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του αγώνα, και προσπαθούσαν να φτάσουν στην επίτευξη ενός ακόμα τέρματος.
Αυτό ήρθε στο 67΄ με την κεφαλιά του Βεργώνη, με τους «κοκκινόμαυρους» να ζευγαρώνουν με τον τρόπο αυτό τα τέρματα τους. Οι «κοκκινόμαυροι» όντας πλέον με 2-0 μπροστά στο σκορ, κατάφεραν στο 75΄ να κλειδώσουν για τα καλά την νίκη τους, χάρη σε τέρμα του Ενλουντούλου, διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης):Σουμουλίδης, Καζαντζίδης, Μπουλγούρας, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης, Ντερτιλής (63΄ Ασημάκης), Λάσπαντζης, Μαζιώτης, Βαλαβανόπουλος (58΄ Παναγιωτόπουλος), Αποστολίδης, Μιχαλάκης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης):Μένκα, Αμαραντίδης, Κυβελίδης, Καπίας (84΄ Καλαϊτζίδης), Σαμαράς, Καλογέρης, Γεωργιάδης, Βεργώνης, Συμελίδης (85΄ Συμελίδης), Ενλουντούλου, Πόποβιτς (78΄ Φάμπιο).
www.sdna.gr 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου