Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Ο ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...



Στη συγκέντρωση των Ενώσεων που συγκροτούν την αντιπολίτευση της ΕΠΟ, και διεξήχθη το Σάββατο (20/8) στη Θεσσαλονίκη, οι Ενώσεις αποφάσισαν ομόφωνα να ηγηθεί στην προσπάθεια αλλαγής της διοίκησης της ΕΠΟ και να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρεία της, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλης Γραμμένος, την υποψηφιότητα του οποίου στηρίζουν και οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

Ο Ευ. Γραμμένος, δικηγόρος στο επάγγελμα είναι πρόεδρος της μεγαλύτερης Ένωσης, ανήκει διαχρονικά στην αντιπολίτευση και είναι άφθαρτος αφού δεν είχε ποτέ κανένα αξίωμα στην διοίκηση της ΕΠΟ. Επίσης ο Γραμμένος έχει καλές σχέσεις με την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού.

Οι Ενώσεις που έδωσαν το παρών στη συγκέντρωση της Αντιπολίτευσης

Στη συγκέντρωση της Αντιπολίτευσης έδωσαν το παρών 25 ΕΠΣ: Αθηνών, Αιτωλοακαρνανίας, Αν. Αττικής, Αργολίδας, Άρτας, Γρεβενών, Ζακύνθου, Ηπείρου, Ηρακλείου, Θεσσαλίας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κυκλάδων, Λάρισας, Λέσβου, Μακεδονίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πρέβεζας-Λευκάδας, Σάμου, Σερρών, Φθιώτιδας, Φλώρινας, Φωκίδας και Σάλας.

Επίσης παρόντες ήταν εκπρόσωποι από τις ΕΠΣ Καστοριάς, Δράμας, Χαλκιδικής.
soccerplus.gr

Η ΕΠΣ Καστοριάς έχει διορισμένη διοίκηση από Πρωτοδικείο. Πρόεδρος είναι ο Κ. Γκίτσιος, που είναι μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ και στηρίζει τον Γκιρτζίκη. Ωστόσο αν δεν οδηγήσει την Ένωσή του σε εκλογές δεν θα έχει δικαιώμα ψήφου στις εκλογές της ΕΠΟ.

Διοίκηση διορισμένη από Ειρονηδικείο έχει και η ΕΠΣ Δράμας. Εκεί γίνονται κινήσεις ώστε άμεσα να προκυρηχθούν εκλογές.

Στην ΕΠΣ Χαλικιδικής έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 22/8 έκακτη ΓΣ με θέμα την κατάθεση πρότασης μομφής στον νυν πρόεδρο, μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ και υποστηριχτή του Γκιρτζίκη, Αργ. Βούλγαρη, ο οποίος έχει χάσει τη στήριξη του 90% των σωματείων που έχει στην Ένωσή του.

Τέλος στη συγκέντρωση υπήρχαν μέλη των ΔΣ των ΕΠΣ Καβάλας και Κέρκυρας. Ωστόσο η πλειοψηφία των μελών των ΔΣ των δύο αυτών Ενώσεων στηρίζει τη διοίκηση της ΕΠΟ.

Συμπερασματικά ο αριθμός των 25 Ενώσεων σε σύνολο 55, δείχνει πώς η Αντιπολίτευση έχει γιγαντωθεί και έχει αποκτήσει δυναμική νίκης, όπως φάνηκε και στην τελευταία ΓΣ, στην οποία ο διοικητικός απολογιαμός υπερψηφίστηκε με 88 - 82 και χωρίς να μετρηθούν οι τρεις ψήφοι της αυθαίρετα αποκλεισμένης ΕΠΣ Άρτας.

Γραμμένος: Να βγάλουμε το ποδόσφαιρο απ' το τέλμα

Όταν άρχισε τη συγκέντρωση τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ο Βαγγέλης Γραμμένος θα ηγηθεί της παράταξης και θα είναι υποψήφιος για την προεδρεία της ΕΠΟ. Ρώτησε αν επιθυμεί κάποιος άλλος να θέσει υποψηφιότητα. Δεν θέλησε κανείς άλλος να βάλει υποψηφιότητα και ομόφωνα οι ΕΠΣ της αντιπολίτευσης στήριξαν τον Βαγγέλη Γραμμένο.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Θα προσπαθήσω να αλλάξω το τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που έχει περιέλθει σε τέλμα. Θα εντείνω τις προσπάθειες μου, θέλω να έχω συνεργασία με όλους. Η ευθύνη που αναλαμβάνω είναι μεγάλη».

www.stathis1963.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου