Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΜ ... ΜΕ ΠΕΤΑΛΩΤΗ





Μεταγραφική βόμβα για τον Κεραυνό Κολχικού καθώς πριν λίγο η ομάδα του Κολχικού ανακοίνωσε τον Μανώλη Πεταλωτή . Ο 25 χρονος αριστερός μπακ χαφ θα αγωνίζεται με τους πράσινους και έχει να δείξει πολλά ... Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κεραυνού Κολχικού :

" Ο Α.Π.Σ. Κεραυνός Κολχικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μανώλη Πεταλωτή.
 
Ο νέος παίκτης της ομάδας μας είναι 25 ετών και αγωνίζεται κατά βάση στη θέση του αριστερού μπακ χαφ.
 
Ο Μανώλης Πεταλωτής ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΠΕΛ. Στη συνέχεια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στη Β’ ομάδα του Ηρακλή και ακολούθως επέστρεψε στην ΑΠΕΛ φορώντας τη φανέλα της τόσο στην Α, όσο και στην Α1 κατηγορία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην Α κατηγορία αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Μαυροβουνιώτη. Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, ο Μανώλης Πεταλωτής φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα Ανάληψης.
 
Επιπροσθέτως, αποτελεί κοινή παραδοχή ότι η εξαιρετική ποδοσφαιρική ποιότητα του Μανώλη Πεταλωτή είναι γνωστή και διαδεδομένη, ακόμη και σε όσους έχουν ελάχιστη ενασχόληση με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
 
Εν κατακλείδι και βάσει των προαναφερθέντων, είναι αναμφισβήτητο ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην οικοδόμηση ενός ισχυρότατου συνόλου αφενός μεν λόγω των αποδεδειγμένα μεγάλων ποδοσφαιρικών ικανοτήτων του, αφετέρου δε λόγω της συνέπειάς του και της βαθιά ηθικής συγκρότησης του χαρακτήρα του." 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου