Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ! GREEN POWER..




Ανανέωσε με τους πράσινους ο Δημήτρης Χατζησαββίδης ... ο επονομαζόμενος και Χατζη...γκόλης ... θα είναι ακόμα μια χρονιά με τους πράσινους του Κολχικού και αναμένεται μια πολύ καλή και ενδιαφέρουσα χρονιά ... Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Δραμινό εκ Προσοτσάνης ποδοσφαιριστή.

" Ο Α.Π.Σ. Κεραυνός Κολχικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Χατζησαββίδη.

Ο χαρισματικός εξτρέμ που αγωνίζεται με επιτυχία τόσο στη δεξιά, όσο και στην αριστερή πλευρά ήταν αναμφίβολα εκ των βασικών πρωταγωνιστών στην εξαιρετική πορεία του Κεραυνού, κατά τη διάρκεια της σεζόν 2015-2016.

Ο Δημήτρης Χατζησαββίδης πιστοποίησε με τον πιο εμφατικό τρόπο την ξεχωριστή ποδοσφαιρική του ποιότητα με την ανάδειξή του στη θέση του πρώτου σκόρερ της ομάδας μας. 
Επιπλέον, είναι αξιοσημείωτο ότι πέραν της εκτελεστικής του δεινότητας βοήθησε καθοριστικά τους συμπαίκτες του, δίνοντας πολλές ασίστ, η αξιοποίηση των οποίων έδωσε πολύτιμες νίκες στον Κεραυνό.

Εν κατακλείδι, οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι ο δραμινός εξτρέμ κατόρθωσε να κερδίσει τον σεβασμό όλων αφενός μεν εξαιτίας της πασιφανούς ποδοσφαιρικής του αξίας, αφετέρου δε λόγω της συνέπειας που επέδειξε και της διαρκούς προσήλωσής του στους στόχους της ομάδας." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου