Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΒΑΡΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ.... -10 ΒΑΘΜΟΥΣ....





Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της ΕΠΟ για το Μακεδονικό, ύστερα από την απόφαση των Νεαπολιτών να αποσυρθούν από τον αγώνα μπαράζ με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, το περασμένο μήνα.
Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ επιβάλει αφαίρεση δέκα βαθμών από το τρέχων πρωτάθλημα των πρωταθλητριών των ΕΠΣ , με τον Μακεδονικό αυτόματα πέφτει στη 4η και τελευταία θέση του 2ου ομίλου, με -3.
Το αρνητικό πρόσημο των τριών μείον βαθμών, το «κουβαλάει» για τη νέα σεζόν όπου μαζί με το δεύτερο σκέλος της τιμωρίας, που είναι αφαίρεση πέντε βαθμών, προκύπτει το… -8 για τη νέα σεζόν στην Α1.

Συγκεκριμένα η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής αναφέρει τα εξής: 4. Κηρύσσει τους εγκαλούμενους 1) σωματείο Μακεδονικός 2) σωματείο Απόλλων Παραλιμνίου, 3) Αβραμίδη Γ., προπονητή σωματείου Μακεδονικός και 4) Κουζουτζίδη Ν., προπονητή σωματείου Απόλλων Παραλιμνίου πειθαρχικά ελεγκτέους. 

Επιβάλλει  Α) στο σωματείο Μακεδονικός τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα στις 29.5.2016 Απόλλων Παραλιμνίου-Μακεδονικός και κατακύρωση αυτού στο σωματείο Απόλλων Παραλιμνίου με τέρματα μηδέν έναντι τριών (0-3), β) αφαίρεση δέκα (10) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου 2015 – 2016, γ) αφαίρεση πέντε (5) βαθμών από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου και δ) χρηματική ποινή ύψους τριακοσίων (300,00) ευρώ, Β) στον εγκαλούμενο Γ. Αβραμίδη ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες, καθώς και στον ίδιο και στο σωματείο Μακεδονικός ευθυνόμενους αλληλεγγύως και εις ολόκληρον, χρηματική ποινή ύψους διακοσίων πενήντα (250) ευρώ και Γ) στον εγκαλούμενο Ν. Κουζουτζίδη ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες, καθώς και στον ίδιο και στο σωματείο Απόλλων Παραλιμνίου, ευθυνόμενους αλληλεγγύως και εις ολόκληρον, χρηματική ποινή ύψους διακοσίων πενήντα (250) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών ΕΠΣ, Απόλλων Παραλιμνίου-Μακεδονικός της 29/5/2016).

www.epsm24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου