Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Αγκαλιά με την… Γ Εθνική ο ΑΟ Καρδίας – Σε περιπέτειες ο Μακεδονικός!








Μεγάλο διπλό με 1-2 επί του Μακεδονικού μέσα στην Ευκαρπία πήρε ο ΑΟ Καρδίας, όντας… δύο βαθμούς πίσω από την Γ εθνική, την ίδια στιγμή όπου οι Νεαπολίτες παίζουν όλη τη χρονιά μέσα στο Παραλίμνι.
Αν και ο Μακεδονικός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έχοντας τις πιο κλασσικές ευκαιρίες, τελικά λίγο η τακτική των αντεπιθέσεων, λίγο η ευστοχία αλλά και η τύχη που είχε η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξόπουλου, ήταν αρκετά.
Αρκούσαν, προκειμένου, η Καρδία να κάνει το 0-2 μέσα σε δύο λεπτά, τα οποία ήταν και τα πιο καταστροφικά της χρονιάς για τον Μακεδονικό, καθώς μετά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χαρίση στο 29′, ο Πάνος Κωσταντινίδης έκανε το 0-2 ένα λεπτό αργότερα και ανάγκασε τον Μακεδονικό, να παίζει με το… μαχαίρι στο λαιμό.
Μετά από μια φλύαρη υπεροχή στο πρώτο μέρος, ο Μακεδονικός ανέλαβε πλήρως την πρωτοβουλία των κινήσεων στο δεύτερο ημίχρονο, έκλεισε τη Καρδία στο μισό γήπεδο και προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα της. Αν και του δόθηκε αρχικά η ευκαιρία να μειώσει με ένα έμμεσο που κέρδισε, το σουτ του Αβαλιάν βρήκε στη πλάτη του Προσκυνητόπουλου.
Τελικά, όμως, λίγα λεπτά αργότερα, μίλησε η κλάση του Γιάννη Παπαποστόλου. Σέντρα από τα δεξιά, με τον Στασινόπουλο, ανάποδο ψαλίδι και γκολ από τον επιθετικό του Μακεδονικού, από κείνο το σημείο δηλαδή όπου ο Μακεδονικός τα έπαιξε όλα για όλα.
Δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες, ένα ακυρωθέν γκολ για οφσάιντ (όπου διαμαρτυρήθηκαν οι Νεαπολίτες) αλλά και δική του κατοχή καθ” όλη τη διάρκεια του αγώνα, ήταν μερικά από τα στοιχεία του Μακεδονικού μέχρι το τέλος, τα οποία παρόλα αυτά δεν στάθηκαν αρκετά για να αποτρέψει την ήττα.
Πλέον, ο ΑΟ Καρδίας με νίκη κόντρα στην Δόξα Πετρούσας κερδίζει και οριστικά την άνοδο του στην Γ Εθνική, την ίδια στιγμή όπου ο Μακεδονικός που ισοβαθμεί με το Παραλίμνιο, θέλει τουλάχιστον ισοπαλία μέσα στις Σέρρες ή νίκη όπου θα του δώσει απευθείας το εισιτήριο ανόδου.

www.epsm24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου