Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΛΥΡΑ ΠΗΡΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΙΠΛΟ...

























Yπό τους ήχους ποντιακής λύρας οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και του Απόλλωνα Καλαμαριάς μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Οι δυο ομάδες αδελφοποιημένες έδειξαν ότι τους ενώνει το κοινό ποντιακό στοιχείο .

Σχεδόν ένα μήνα μετά (20 Μαρτίου η τελευταία νίκη) ο Απόλλων Καλαμαριάς έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί (τρεις συνεχόμενες ήττες), επικρατώντας εκτός έδρας με 2-0 του «συνονόματου» Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.

Οι κοκκινόμαυροι με τον αυτόν τρόπο εξασφάλισαν ουσιαστικά την παραμονή τους στην κατηγορία, απομακρύνοντας κάθε σενάριο, αφού αύξησαν τη διαφορά στους έξι πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. 

Ουσιαστικά θέλουν έναν πόντο και αυτόν πιθανότατα δε θα τον χρειαστούν καν (εκτός από το σίγουρο τρίποντο με τις Σέρρες), ενώ στόχος από εδώ και πέρα είναι το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία.

Όσο για τον αγώνα, μετά από ένα άκαρπο και μέτριο πρώτο μέρος, ο Απόλλων Καλαμαριάς άνοιξε το σκορ στο 62’ με πλασέ του Μωυσιάδη, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα με σουτ του Ζαννέτου διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Οι φιλοξενούμενοι είχαν στο πλευρό τους και αρκετούς φιλάθλους, αφού το «Rossoneri» διοργάνωσε εκδρομή. 

Απόλλων Κρύας Βρύσης: Σκαπέρδας, Πετρούσης  Παπαδόπουλος Στέφανος, Σωτηρόπουλος Άρης, Πετρίδης, Καπνόπουλος, Παπαδόπουλος Γιώργος, Σιδηρόπουλος, Κοβάσεβιτς, Νήρλας, Ίβιτς.

Απόλλων Καλαμαριάς: Κωνσταντίνου, Μπουλγκουρίδης, Γεωργίου, Νταμαρλής, Μωυσίδης, Πάλλα, Γιώργης (58' Ζαννέτου), Τσουκάνης, Κανούλας, Μωυσιάδης, Ευσταθίου.

www.metrosprot.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου