Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΚΑΤΙ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥΛΙΑ...






Διπλή ανακοίνωση εξέδωσε τις τελευταίες ώρες η Αναγέννηση Χαλκηδόνας, η οποία μεταξύ άλλων ευχαριστεί την ΕΠΣΜ, τον διαιτητή Αγγελάκη αλλά και την αστυνομία για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα με την Αστραπή Δενδροποτάμου.
Μεταξύ άλλων, όπως αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, η διοίκηση της Αναγέννησης Χαλκηδόνας, βάζει στο στόχο παρατρεχάμενο-αγωνιστή της ΕΠΣΜ, ζητώντας από την διοργανώτρια αρχή να τον «τελειώσει», καθώς όπως αναφέρει η ανακοίνωση, μόνο κακό μπορούν να κάνουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Συγκεκριμένα η 1η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Εικόνες από το ένδοξο παρελθόν της Αναγέννησης Χαλκηδόνας θύμισε ο χθεσινός αγώνας ανάμεσα στην ομάδα μας και στην Αστραπή ΔενδροποταμούΠερίπου 1.000 άτομα παρακολούθησαν το παιχνίδι που τελικό νικητή είχε την ομάδα μας με σκορ 1-0.Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον φίλαθλο κόσμο της Αναγέννησης που έδωσε δυναμικό παρών αποδεικνύοντας ακόμη μία φορά την αγάπη τους προς την ομάδα, η παρουσία τους ήταν πραγματικά συγκινητική και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε να τους προσφέρουμε την χαρά της ανόδου. Επίσης ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές μας που έδωσαν τα πάντα ώστε να έρθει η νίκη.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θες/νίκης και ιδιαιτέρως τον Ταξίαρχο κύριο Αϊβαζίδη και τον Υποδιευθυντή Επιτελείου κύριο Μπασιούκα για τον άριστο σχεδιασμό και την εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας του αγώνα.
Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της ΕΠΣΜ για την παρουσία τους στο γήπεδο και τον διαιτητή της αναμέτρησης κύριο Αγγελάκη με τους βοηθούς του για την σωστή διαιτησία του αγώνα.
Τέλος να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της Αστραπής Δενδροποτάμου για την πολύτιμη βοήθεια τους ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας κόσμια και μέσα σε αθλητικά πλαίσια και τους φιλάθλους της για την όμορφη παρουσία που είχαν στηρίζοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών τους.

Υ.Γ 1 : ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.
Υ.Γ 2 : ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΥΓ 3: ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ.

Με τιμή
Δ.Σ Αναγέννησης Χαλκηδόνας


Η 2η ανακοίνωση της Αναγέννησης Χαλκηδόνας αναφέρει τα εξής: 
Άρθρο ονομάζεται ένα γραπτό κείμενο, συνήθως ορισμένης έκτασης που αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο επίκαιρο ή ειδικό θέμα και έχει ειδησεογραφικό χαρακτήρα. Αποτελεί ανεξάρτητο κείμενο με δικό του τίτλο και δεν χαρακτηρίζεται από ΜΥΘΟΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!! Συνήθως στο τέλος του άρθρου έχουμε την δυνατότητα να δούμε το όνομα του αρθογράφου.
Αρθογράφος είναι αυτός ο οποίος γράφει άρθρα σε έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα.
Κάποιοι κύριοι με κοστούμια, ζελέ στο μαλλί και ύφος χιλίων καρδιναλίων ας ενημερωθούν ώστε να μην εκτεθούν την επόμενη φορά. Το κόμπλεξ το δικό τους για προσωπική προβολή δεν θα το βγάζουν πάνω στις ομάδες.
Παράκληση στην ΕΠΣΜ να τελειώνει με τους δήθεν αγωνιστές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, τέτοιοι άνθρωποι μόνο κακό κάνουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.Καλύτερα να κάθονται να γράφουν ανυπόγραφα άρθρα μας κάνουν και γελάμε.

ΥΓ1: ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΚΟΥΣΕΣ !!!!ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ… ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΨΗΛΩΣΕΙ 2-3 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.. ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.
ΥΓ 2: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
Με ιδιαίτερη τιμή
ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ

www.epsm24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου