Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Θ-2 ΚΟΛΧΙΚΟΥ . " ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ "



Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 2 Δυτικών Συνοικιών Κολχικού μετά τα χθεσινά γεγονότα στον αέρα του Μετρόπολις . 

" Μετά τα χθεσινά γεγονότα η Θύρα 2 Κολχικού παίρνει αναγκαστικά θέση καθώς βρίσκεται εν μέσω των αντιδράσεων σε αρκετά δύσκολη θέση . 

Αυτό που έγινε στην Καλαμαριά πρέπει να βάλει σε υποψίες τη διοίκηση και να φτιάξει μια ομάδα που να κερδίζει και τους διαιτητές . 

Από την άλλη η ΑΠΕΛ είναι μια ομάδα που έχει έδρα το Λαγκαδά όπου είναι μια κλειστή κοινωνία και όλοι ξέρουμε για τον καθένα τι συμβαίνει . Η Θύρα 2 Κολχικού δεν θα μπεί στην κόντρα της οπαδικής αντιπαλότητας με κανέναν από τον Λαγκαδά . 

Θεωρούμε οτι ο Λαγκαδάς πρέπει να έχει μια δυνατή ομάδα αλλά και ο Απόλλων όπου θα πρέπει να κοιτάξει την επόμενη χρονιά και να κερδίζει και τους διαιτητές διότι η επόμενη χρονιά θα είναι κομβική τόσο για τον Απόλλων όσο και για τον Λαγκαδά. 

Η Θύρα 2 Κολχικού θα βρίσκεται πάντα δίπλα στον Απόλλων και εδώ θέλουμε να τονίσουμε ότι οπαδικά με την ομάδα του Λαγκαδά δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα . 

Ας πέσουν οι τόνοι και πλέον να κοιτάξουμε σαν ΑΠΟΛΛΩΝ να φτιάξουμε ομάδα για ΑΝΟΔΟ ! και όχι να είμαστε τεταρτοπέμπτοι ..." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου