Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΑΠΕΛ , ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΓΙΟΝΕΡΙ & ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ...





Κέρδισε τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου με 0-1 μέσα στο Αγιονέρι η ΑΠΕΛ και παράλληλα εξέδωσε ανακοίνωση στην ανακοίνωση του Απόλλων Κρύας Βρύσης . 


Η ανακοίνωση:
Θα ασχοληθούμε για τελευταία φορά με το παιχνίδι ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ – ΑΠΕΛ προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Ποτέ δεν είπαμε ότι η φιλοξενία από την διοίκηση της ομάδας δεν ήταν η πρέπουσα. Μιλήσαμε για τους διάφορους που βρισκόταν περιφερειακά των αποδυτηρίων .
Τώρα με πλάγιο τρόπο να αναφέρετε ότι ξέρουμε το ποιόν των ανθρώπων του συλλόγου της ΑΠΕΛ δεν είναι και πολύ «αρσενικό»!!!
Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι εδώ και πολλά χρόνια κάνουμε μια σοβαρή προσπάθεια, για να ανέβει ο σύλλογος κατηγορία πράγμα που καταφέραμε. Αν δει κανείς το ρόστερ του συλλόγου νομίζουμε ότι εύκολα μπορεί να συμπεράνει ότι αξίζει η ΑΠΕΛ να βρίσκεται στην κατηγορία, για αυτό κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια να εδραιωθούμε σε αυτή.
Δεν είναι «αρσενικό» με πλάγιο τρόπο να κατηγορείτε και να υπονοείτε πράγματα που χτυπούν άσχημα στα μάτια τρίτων για τις εναπομείναντες αγωνιστικές, για αυτό το λόγο άλλωστε ενισχύθηκε μεταγραφικά η δύναμη των ποδοσφαιριστών της ομάδας για να μπορεί να είναι ανταγωνιστική και να κυνηγήσει τις πιθανότητες μέχρι τέλους!
Τέλος, θέλουμε να ενημερώσουμε πως ο πρόεδρος του συλλόγου δεν είναι κανένας τυχαίος στην περιοχή είναι ΔΗΜΟΤΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ, και πετυχημένος επιχειρηματίας, ένας άνθρωπος που ασχολήθηκε πράγματι και με άλλες ομάδες άλλα που το κακό? Είναι ένας άνθρωπος που προσφέρει τις γνώσεις που αποκόμισε από επαγγελματικές ομάδες, οργανωτικά και στον σύλλογο μας και τα αποτελέσματα φαίνονται. Μήπως και άλλες ομάδες δεν έχουν στην δύναμη τους πρώην επαγγελματίες, παράγοντες, διαιτητές κλπ στο συμβούλιο τους?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου