Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΗΤΑΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ





Αν και βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ, οι παίκτες του Γιάννη Τσορακλίδη κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να φύγουν με το «διπλό» από την Επανομή.
Στο γειτονικό ντέρμπι της ανατολικής Θεσσαλονίκης, όπου βραβεύτηκε μεταξύ άλλων και ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιάννης Τσορακλίδης, από την διοίκηση της Αναγέννησης Επανομής, ο Ατρόμητος Πλαγιαρίου ήταν ο μεγάλος νικητής. Αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από το 8ο λεπτό, με τον Δερμιτζόγλου, το Πλαγιάρι με ένα γκολ του Τζέλου στο 25′ και ένα του Τσάκαλου στο 77′, πήρε το «χρυσό» τρίποντο και παρέμεινε στη μάχη της 2ης θέσης αλλά και γλυκοκοιτώντας την κορυφή. Ειδικότερα μετά το χθεσινό στραβοπάτημα του πρωτοπόρου Ποσειδώνα Μηχανιώνας.
Αναμφίβολα, αυτή η νίκη ήταν τεράστιας βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας για τον Ατρόμητο Πλαγιαρίου, ο οποίος βρίσκεται ως διεκδικητής του τίτλου στη 2η θέση και με το άγχος πλέον να πηγαίνει προς την μεριά των… φαβορί.

Δοκάρι: Τσούτσης (77′).
Σκόρερ: Δερμιτζόγλου (8′), Τζέλο (25′), Τσάκαλος (77′).
Διαιτησία: Μηλιάδης (Παπαδόπουλος – Μιχαηλίδης).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Μπαρκαουάν): Ηλιάδης, Σαμσακόπουλος, Τοψίδης, Νικολόπουλος, Ζέρβας, Πέτκος, Τσούτσης, Δερμιτζόγλου (77′ Μπούζας), Σφυρής (57′ Μπελεβάνης), Παραλίκης Γ. , Ποργιαζίδης (46′ Παραλίκης Α.).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τσορακλίδης): Τρεβλός, Καράμπελας, Μπίκος, Μέμτσας, Γεωργός, Τζέλο (65′ Νάνος), Μαραμπαϊδης (75′ Κόγιας), Μιρζάεφ, Μελικίδης (90′ Καλτσάς), Μαραμπαϊδης Ρούσλαν, Τσάκαλος.

www.epsm24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου