Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ : ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ 2-0 ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΜΠΕΛΙΩΝ ( VIDEO )



Πλατάνη Έδεσσας / Χωριάτικο Στέκι 






Κυπελλούχος ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ μετά από 19 χρόνια !
Κυπελλούχος Ε.Π.Σ. Πέλλας μετά από 19 χρόνια και πάλι ο Απόλλωνας κερδίζοντας τον ψυχωμένο ΑΡΗ ΑΜΠΕΛΙΩΝ με 0 – 2. Ένα παιχνίδι χαμηλών τόνων μέσα σε αθλητικά πλαίσια, με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να έχει την υπεροχή αλλά να μην μπορεί να σπάσει την διπλή αμυντική γραμμή των τυπικά γηπεδούχων, οι οποίοι εντούτοις είδαν κατάματα τους αντιπάλους τους που αγωνίζονται άλλωστε στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ. Κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα όμως δεν ήταν κάτι αγωνιστικό, αλλά ο άθλιος αγωνιστικός χώρος, η κατάσταση του οποίου δεν την συναντάμε ούτε στην τελευταία κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.
Αυτό επηρέασε αρκετά τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων κυρίως όμως τους τυπικά φιλοξενούμενους. Το παιχνίδι είχε ελάχιστες αξιόλογες φάσεις μπροστά στα καρέ των δύο ομάδων ενώ και το τέρμα που έκρινε ουσιαστικά και τον κυπελλούχο μπήκε με αυτογκόλ. Αξίζουν πάντως συγχαρητήρια και οι δύο ομάδες ιδιαίτερα ο ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΙΩΝ που για πρώτη φορά στην ιστορία του έπαιξε σε έναν τελικό κυπέλλου.
16ο ωραίο σουτ του Παπαστεργίου αποκρούει ο Παπαδόπουλος Χ. , δεύτερο συνεχόμενο σουτ του Σιδώρη η μπάλα θα κοντράρει στο πόδι του Βοτάρη για ν΄ απομακρυνθεί.
28ο εκτέλεση φάουλ του Πλατάκη στην πλάτη της άμυνας των Αμπελιών δεν μπόρεσε ο Ivic να την προωθήσει προς την εστία, αλλά ο επερχόμενος Σιδέρης θα πετύχει το τέρμα με κεφαλιά ακυρώνοντας το όμως άμεσα και σωστά ως οφσάιντ ο διαιτητής .
53ο ο Iviv με τακουνάκι μέσα στην περιοχή προς τα πίσω για τον Παλτάκη αυτός θα βγάλει σέντρα από αριστερά για να διώξει σωτήρια προς του ολομόναχο Νήρλα ο Βουζβούρης σε κόρνερ.
58ο σουτ του Kovacevic ο Λαμπρόπουλος θ΄ αποκρούσει σε κόρνερ.
82ο σουτ του Ivic η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
109ο εκτέλεση φάουλ του Πλατάκη από αριστερά και πλάγια μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον Παπαστεργίου να προσπαθεί να διώξει την μπάλα με γυριστή κεφαλιά αλλά παίρνοντας πορεία προς το δεξί Γ του Λαμπρόπουλου καταλήγοντας γκολ και ανοίγοντας έτσι το σκορ υπέρ του Απόλλωνα.
119ο ωραία κεφαλιά του Θάνου από αριστερά μέσα από την μεγάλοι περιοχή θα μπλοκάρει σταθερά ο Παπαδόπουλος Χ.
122Ο θα φύγει ο Απόλλωνας στην αντεπίθεση από δεξιά μέσα στην μεγάλη περιοχή ο Νήρλας θα βγάλει πάσα αριστερά του στον αμαρκάριστο Kovacevic ο οποίος με πλασέ θα διαμορφώσει το τελικό 0 – 2
Η διαιτησία του κ. Θεολούγου με επόπτες τους κ.κ. Κατεριάδη, Ταγκαλίδη και 4ο τον κ. Καρυπίδη χωρίς προβλήματα πολύ καλή.
ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΙΩΝ (ΓΥΡΙΧΙΔΗΣ Ι.): Λαμπρόπουλος, Βουζβούρης, Καρράς, Άλτης (110ο (Θάνος), Γρηγορίου (93ο Μεκόλι), Παπαστεργίου, Σαββίδης, Τόσιος, Τόπκας, Αρβανιτόπουλος, Σιδώρης (70ο Μάλαμας)
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΤΟΜΠΑΖΗΣ Δ.): Παπαδόπουλος Χ., Σιδέρης (74ο λ.τ. Σιδρόπουλος Χ.), Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγου (14ο λ.τ. Νήρλας), Βοτάρης, Κίτσας, Σιδηρόπουλος Π., Kovacevic, Ivic, Πετρίδης, Πλατάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου