Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

1000 ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ SKODA ΞΑΝΘΗ !!! ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΠΦ... VIDEO







Δημοσιοποιεί τον φάκελο του ΠΑΣ Γιάννινα η ΕΠΟ Διάβασε περισσότερα στο: Δημοσιοποιεί τον φάκελο του ΠΑΣ Γιάννινα η ΕΠΟ



Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της, κάνει γνωστό πως δεν έχει αντίρρηση να δημοσιοποιήσει τον φάκελο του ΠΑΣ Γιάννινα και ζητά από την ΠΑΕ να δηλώσει εγγράφως ότι συναινεί στο άνοιγμα αυτού.

Μετά τα όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί για την μη χορήγηση άδειας στον ΠΑΣ Γιάννινα, από την ΕΠΟ τονίζουν μέσω ανακοίνωσής τους ότι δεν έχουν καμία αντίρρηση να ανοιχτεί δημόσια ο φάκελος αν συναινέσει και η ομάδα της Ηπείρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατόπιν των πρόσφατων δημόσιων τοποθετήσεων του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ. Χριστοβασίλη, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δηλώνει ότι δεν έχει αντίρρηση να δημοσιοποιήσει τον φάκελο αδειοδότησης της ΠΑΕ, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία απολύτως αμφισβήτηση αναφορικά με τη μη χορήγηση άδειας για τις διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις περιόδου 2015-2016.

Για τον σκοπό αυτό η Ε.Π.Ο. καλεί την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να δηλώσει εγγράφως ότι συναινεί στο άνοιγμα του φακέλου αδειοδότησης».

www.gazzeta.gr




Η ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.....( VIDEO )





Ως η χαμένη ευκαιρία του αιώνα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συγκεκριμένη στην Ελβετία, η οποία μάλιστα δεν αποκλείεται να στοιχίσει στη Γιουνγκ Μπόις και την ευρωπαϊκή έξοδο.
Ο Γκονζάλο Ζάρατε βγήκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τον ξεπέρασε και απλά έπρεπε να σπρώξει απαλά την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1. Με κάποιο τρόπο κατάφερε να σημαδέψει το δοκάρι ενώ το ίδιο έκανε και ο συμπαίκτης του, ο οποίος πήρε το «ριμπάουντ». Η Γιουνγκ Μπόις πλήρωσε τη χαμένη ευκαιρία, αφού η Ααράου στο φινάλε ισοφάρισε σε 2-2 και έκοψε σημαντικούς βαθμούς από τους γηπεδούχους.


ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΞΑΝΘΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ





Πλάνα από τα επεισόδια που διεξήχθησαν στα Πηγάδια ανάμεσα
στους οπαδούς τω δύο ομάδων. 


Ολα ξεκίνησαν λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης όταν μερίδα των οπαδών του Ηρακλή, οι περισσότεροι χωρίς εισητήρια, κινήθηκαν απειλητικά προς τις υπόλοιπες θύρες του γηπέδου όπου κάθονταν φίλαθλοι των γηπεδούχων. 

Για λίγα λεπτά της ώρας επικράτησε χάος, οι οπαδοί των δυο ομάδων συνεπλάκησαν μεταξύ τους ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις φαίνεται να πιάστηκαν ακόμη μια φορά στον ύπνο. Τα επεισόδια πήραν τέλος μετά από χρήση δακρυγόνων.


Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΕΜΕΙΝΕ Η ΚΡΗΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΣΤΗ SUPER LEAGUE...ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ...



Μπορεί οι Κρητικοί να προηγήθηκαν αλλά οι Φαίακες πήραν το «διπλό» εξασφαλίζοντας την παραμονή τους και στέλνοντας ουσιαστικά τους γηπεδούχους στη Football League.


Μετά την ανησυχία για τον Γκορκς που τελικά γλίτωσε τα χειρότερα, ο Εργοτέλης βρέθηκε κοντά σε μια νίκη που θα αναπτέρωνε τις ελπίδες του για σωτηρία. 

Όμως παρά το γεγονός πως ο Μπρούνο έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, η Κέρκυρα με δυο γκολ σε 4 λεπτά πήρε τη νίκη που της εξασφαλίζει την παρουσία στη Super League και την σεζόν 2015-16, ενώ στον αντίποδα η ομάδα του Ηρακλείου ουσιαστικά αποχαιρέτισε την «μεγάλη» κατηγορία.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Σαράνοφ, Τζανακάκης (54' Γκέντσογλου), Λουβιόν, Γκορκς (13' Λυκογιάννης), Πίτσος, Μπόε Καν, Καζναφέρης, Καλέ (76' Ολαϊτάν), Μπρούνο, Γιουσούφ, Τζίλας

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (61' Φάμπιο), Γκομές, Μαρκόφσκι (18' Καϊκούτ), Κόντος, Χαβίτο, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος (65' Καρντόζο), Ντιόγκο

Εκτός play off ο ΠΑΣ Γιάννενα!



Εκτός πλέι-οφ και ευρωπαϊκών εισιτήριων έμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς η επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης δεν του έδωσε την πολυπόθητη άδεια. Αυτή η εξέλιξη δίνει την ευκαιρία στον Ατρόμητο με μία νίκη στα επόμενα δύο παιχνίδια να εξασφαλίσει την είσοδό του σε αυτά, την ώρα που ο Αστέρας Τρίπολης θα πάρει μέρος- και μαθηματικά- στο μίνι πρωτάθλημα.
Ουσιαστικά έχει μείνει ανοικτή μόνο η τελευταία θέση, την οποία διεκδικούν από τον Ατρόμητο, η Ξάνθη και ο Παναιτωλικός. Οι δύο επαρχιακές ομάδες βρίσκονται στο -4 από τους Περιστεριώτες, με τον Παναιτωλικό να έχει σίγουρο το τρίποντο την επόμενη αγωνιστική με τη Νίκη Βόλου.

ΔΟΞΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΟΥ:"Δεν έγραψαν τίποτα στο φύλλο αγώνα"




«ΤΟ ΔΣ της Δόξας Περιβολακίου συγχαίρει την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού Λητής για την άψογη φιλοξενία στο Κυριακάτικο παιχνίδι που έγινε για την πρώτη αγωνιστική των play off. 

Ακόμα ένα μεγάλο μπράβο στον απεσταλμένο ειδικό ρέφερι που ξέχασε να γράψει στο φύλλο αγώνα, την αποχώρηση της ομάδας μας με έξι περιπολικά συνοδεία, από την βιασύνη του να κλείσει το φύλλο αγώνα. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην Λητή, ολοκληρώνοντας φέτος την χρονιά με επιτυχία όπως της αξίζει»

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

SKODA ΞΑΝΘΗ... ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ 4Χ4 ... ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ...



Μεγάλο παιχνίδι στα Πηγάδια όπου η SKODA Ξάνθη θέλει να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0 απέναντι στον Ηρακλή για να φτάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ραντεβού με την ιστορία έχουν SKODA Ξάνθη και Ηρακλής. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για τη ρεβάνς του 1-0 υπέρ της ομάδας της Θράκης με στόχο τον τελικό όπου θα βρουν απέναντί τους τον Ολυμπιακό.
Οι γηπεδούχοι έχουν ως μοναδικό στόχο την πρόκριση, κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος κάνουν συντήρηση δυνάμεων. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το παιχνίδι αυτό δεν μπορεί να υπολογίζει στον Φλίσκα που έχει πρόβλημα τραυματισμού.
Η αποστολή της SKODA Ξάνθης: Αναστασόπουλος, Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Καρυπίδης, Γούτας, Παπάζογλου, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Λουσέρο, Κλέιτον, Σολτάνι, Ορφανίδης Π., Τριάδης, Καπετάνος και Ράνος.
Από την πλευρά του ο Ηρακλής ταξιδεύει με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη μεγάλη του νίκη με 2-1 απέναντι στην ΑΕΚ. Στον «Γηραιό» υπάρχει η αισιοδοξία πως μπορεί να ακολουθήσει ακόμα μία μεγάλη επιτυχία και να φτάσει ξανά σε έναν τελικό.
Η μόνη απουσία για τον έμπειρο τεχνικό του «Γηραιού», Νίκου Παπαδόπουλου, είναι ο Ιντζόγλου που έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν θα μεταβεί στην Ξάνθη
Η αποστολή του Ηρακλή: Χουάντερσον, Λαδάς, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Ρουγκάλας, Λουκίνας, Περόνε, Σιατραβάνης, Κάσσος, Πασάς, Τσιλιανίδης, Τσιλιγκίρης και Αγγελούδης.
http://www.onsports.gr/

Η ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ... ΜΠΟΜΠΑΝ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ...( VIDEO )


Σήμερα συμπληρώνονται 22 χρόνια από την αποφράδα μέρα που ο Μπόμπαν Γιάνκοβιτς χτύπησε το κεφάλι του στην μπασκέτα του κλειστού της Αρτάκης και το gazzetta.gr ανατρέχει στα δημοσιεύματα της εποχής και θυμάται τον μεγαλύτερο εφιάλτη του ελληνικού μπάσκετ.
Το ελληνικό μπάσκετ και η περιβόητη «μασονία» έχει τόσες και τόσες ημερομηνίες να θυμάμαι από το δίμηνο Απριλίου - Μαϊου των τελευταίων 25 χρόνων. Αν της δινόταν η ευκαιρία να κάνει delete σε μία και μόνο ημέρα όλων αυτών των χρόνων, τότε αναμφισβήτητα θα σημάδευε την 28η Απριλίου και χωρίς συζήτηση θα γυρνούσε το ημερολόγιο από τις 27 στις 29 του μήνα.
Σ' αυτή την κατάμαυρη μέρα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, πριν από 22 χρόνια ακριβώς (21/4/1993), ο Μπόμπαν Γιάνκοβιτς σόκαρε όσο κανείς άλλος την κοινή γνώμη, μ'εκείνο το απίστευτο τραυματισμό στην μπασκέτα του κλειστού Αρτάκης που τον καθήλωσε στο αναπηρικό καροτσάκι για τα υπόλοιπα 13 χρόνια της ζωής του.
Με αφορμή την μαύρη επέτειο από την αποφράδα μέρα της 28ης Απριλίου του 1993, το gazzetta.gr θυμάται όσα έγιναν σ' εκείνες τις δύο τραγικές βραδιές για το ελληνικό μπάσκετ και ανατρέχει στα δημοσιεύματα και τα ρεπορτάζ των πολιτικών εφημερίδων της εποχής, έτσι για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι...
Η αρχή του τέλους
Οκτώ περίπου λεπτά πριν από το φινάλε, με το σκορ στο 50-56 για τον Παναθηναϊκό και μετά από ανατροπή 17 πόντων για τον Πανιώνιο,  ο Μπόμπαν ετοιμαζόταν να κατεβάσει τη διαφορά στους τέσσερις, έχοντας πάρει θέση στο λόου ποστ και βάζοντας στην πλάτη του τον νεαρό τότε Φραγκίσκο Αλβέρτη. 
Η κίνηση να απωθήσει τον «Φράγκι» για να φτάσει στο καλάθι ήταν η αρχή του τέλους. Ο ένας από τους δύο διαιτητές της αναμέτρησης, ο Σταυρός Κουκουλεκίδης, καταλογίζει επιθετικό φάουλ στον Μπόμπαν, τον στέλνει στον πάγκο για την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα (ήταν το 5ο), αλλά είναι σίγουρο πως θα απέφευγε το οποιοδήποτε σφύριγμα, αν ήξερε αυτό που θα ακολουθούσε. 
Ο ασυγκράτητος Γιάνκοβιτς καρφώνει με φόρα το κεφάλι του στην μπασκέτα και πέφτει αιμόφυρτος στο παρκέ, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων. Το κακό έγινε μέσα σε δευτερόλεπτα. Ο Γιάνκοβιτς υπέστη συντριπτικό κάταγμα και εξάρθρωση στον 6ο αυχενικό σπόνδυλο που αυτομάτως πίεζε τον νωτιαίο μυελό, με αποτέλεσμα την παράλυση των κάτω άκρων του. 
«Κόουτς νικήσαμε;»
Ο Γιάνκοβιτς άργησε να καταλάβει αυτό που του είχε συμβεί. Την ώρα που οι γιατροί έκαναν συμβούλιο για να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε επέμβαση, ο ίδιος ήταν σίγουρος πως θα επιστρέψει γερός και δυνατός στα παρκέ. «Στόικο, εγώ θα ξαναπαίξω μπάσκετ» είχε πει μεταξύ άλλων στον Βράνκοβιτς, έναν από τους αντιπάλους του σ' εκείνο τον μοιραίο αγώνα που έσπευσε βεβαίως, όπως πολλοί άλλοι, να τον δουν στο νοσοκομείο.
Ενδεικτικό του πάθους του, του γεγονότος ότι δεν είχε αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασής του είναι πως τις πρώτες ώρες της νοσηλείας του και μόλις αντίκρυσε τον προπονητή του, Βλάντο Τζόυροβιτς, το πρώτο που τον ρώτησε ήταν αν ο Πανιώνιος είχε νικήσει τον Παναθηναϊκό. 
H παρέμβαση Ιωαννίδη και η στήριξη των Γιαννακόπουλων
Από την πρώτη στιγμή η υπόθεση συγκλόνισε τη φίλαθλη Ελλάδα. Ο τραυματισμός του Μπόμπαν ήταν στο πρωτοσέλιδο σ' όλες τις πολιτικές εφημερίδες της εποχής, ενώ ήταν από τις στιγμές που το μπάσκετ ένωσε και τους μεγαλύτερους εχθρούς. Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν απ' αυτούς που έσπευσαν να βοηθήσουν, φέρνοντας στην Αθήνα έναν από τους κορυφαίους νευροχειρούργους, ενώ το ίδιο έπραξαν με τη σειρά τους και ο Παύλος με τον Θανάση Γιαννακόπουλο, οι οποίοι από την πρώτη μέρα έσπευσαν στο νοσοκομείο για να βοηθήσουν με κάθε τρόπο. 
Μάλιστα εκείνα τα κρίσιμα 24ωρα γίνονταν πολύωρα ιατρικά συμβούλια προκειμένου να ληφθεί η καταλληλότερη απόφαση, καθώς υπήρχαν διαφορετικές γνώμες για το πώς έπρεπε να αντιμετωπιστεί το θέμα. Η 4ωρη επέμβαση έγινε τελικά στο ΚΑΤ, με τον νευροχειρούργο Παπαδάκη, προσωπικό φίλο του Γιάννη Ιωαννίδη, να παίρνει την απόφαση και να δηλώνει πως η εγχείρηση ήταν επιβεβλημένη.
Συμπατριώτες του που αγωνίζονταν εκείνη την εποχή στην Ελλάδα (π.χ. Τάρλατς) στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, ενώ ενδεικτικό του σοκ που προκάλεσε ήταν η δήλωση του Γιάννη Ιωαννίδη που μίλησε για τον «φανατισμό που σκοτώνει το μπάσκετ!». «Ολα αυτά είναι αποτέλεσμα του φανατισμού. Πρέπει να σταματήσει αυτή η ένταση και οι παίκτες να μην αισθάνονται σαν τους Χριστινούς στις ρωμαϊκές αρένες» είχε πει τότε ο εκρηκτικός «Ξανθός» που ήταν η επιτομή της έντασης, του πάθους και του φανατισμού εκείνης της εποχής.
Αϋπνος επί μέρες ο Κουκουλεκίδης
Οι πρώτες βραδιές του διαιτητή Κουκουλεκίδη μετά το συμβάν έμοιαζαν με εφιάλτη. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εποχής (εφημερίδα ΕΘΝΟΣ 30 Απριλίου του 1993), τη βραδιά του αγώνα ο διαιτητής που καταλόγισε το φάουλ έμεινε άυπνος βλέποντας και ξαναβλέποντας την περιβόητη φάση. Ηθελε να σιγουρευτεί για την ορθότητα της απόφασής του και σ' αυτό βοήθησαν πολλοί παράγοντες του ελληνικού μπάσκετ που επικοινώνησαν τις επόμενες ημέρες μαζί του για να τον διαβεβαιώσουν πως η απόφαση ήταν ορθή. 
Ο Μπόμπαν είχε έναν δικό του τρόπο για να ξεσπάει τα νεύρα του κι αυτοί που τον ήξεραν υποστήριζαν πως η κίνηση να χτυπήσει το κεφάλι του στην μπάσκετα δεν ήταν πρωτόγνωρη. Ο Κώστας Μίσσας, γέννημα θρέμμα του Πανιωνίου, είχε αποκαλύψει τότε πως ο Μπόμπαν είχε την τάση να αντιδρά μ' αυτό τον τρόπο. «Κάποτε είχε χτυπήσει το κεφάλι του στο κιγκλίδωμα, αλλά ευτυχώς δεν είχε πάθει ζημιά», είχε δηλώσει τότε ο Μίσσας, εξηγώντας πως ο Μπόμπαν παθιαζόταν με το παιχνίδι και αντιδρούσε μ' αυτό τον τρόπο, όταν τα έβαζε με τους διαιτητές ή με τον εαυτό του.
O Γιάνκοβιτς, παρά τις λιγοστές ελπίδες που εξέφραζαν στην αρχή οι γιατροί, δεν κατάφερε ποτέ να σηκωθεί από το αναπηρικό καροτσάκι. Εζησε έτσι μέχρι τις 28 Ιουνίου του 2006, αντιμετωπίζοντας στη διαδρομή πολλά προσωπικά, οικογενειακά προβλήματα και εκφράζοντας παράπονα για την συμπεριφορά ανθρώπων που στην πορεία τον ξέχασαν. Αυτοί ωστόσο που δεν τον ξέχασαν ποτέ ήταν οι φίλοι του Πανιωνίου που ακόμη και σήμερα τραγουδούν το όνομά του στα παιχνίδια του Πανιωνίου...
Οσο για τις συμπτώσεις; Ο Μπόμπαν τραυματίστηκε στις 28 του  Απρίλη (1993), έφυγε από τη ζωή στις 28 του Ιούνη (2006) στη Ρόδο και την ίδια ημέρα, ο Βλάντο, ο γιος του, σημείωσε 28 πόντους με το παιδικό του Πανιωνίου!
Y.Γ: Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ εκείνης της εποχής.

ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ... ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ




Όχι τα 1.150 που έδωσε η SKODA Ξάνθη στους «κυανόλευκους», αλλά και τα 7.244 που συνολικά εισιτήρια που μπορεί να εκδώσει για τα Πηγάδια είναι λίγα μπροστά στις ανάγκες του κόσμου του Ηρακλή.

Όσα υπήρχαν στη Μίκρα έχουν τελειώσει και πιθανώς αύριο να γίνει γνωστό αν υπάρχουν κάποια διαθέσιμα για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που μαζικά θα ταξιδέψει αύριο στη θρακική πόλη. Ήδη άλλωστε έχει ξεκινήσει το... ψάξιμο από τους οπαδούς του Ηρακλή, προκειμένου να βρουν τρόπο να στηρίξουν την ομάδα τους σ' αυτό το ιστορικό ματς, με φόντο τον τελικό.

Την ίδια στιγμή, οι Ξανθιώτες προσπαθούν να συσπειρώσουν τους ποδοσφαιρόφιλους της πόλης και αναμένεται οι δύο ομάδες να αγωνιστούν σε γεμάτο γήπεδο. 

www.metrosport.gr 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : 18 ΜΑΪΟΥ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.... ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ...






Το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη πήρε την απόφαση για την ημερομηνία στην οποία θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση. 

Η 18η Μαΐου είναι εν τέλει η καταληκτική ημερομηνία, στην οποία ουσιαστικά θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα 1926, μετά από τον υποβιβασμό στη Γ’ εθνική. 

Η γενική συνέλευση θα είναι επί της ουσίας μία ανοικτή πρόσκληση και συζήτηση για το μέλλον του Απόλλωνα. Βέβαια, εκεί θα αποφασιστεί που θα πάει η ομάδα και με ποιον θα πορευτεί στην πορεία. Θα παρουσιαστούν οι ενδιαφερόμενοι και θα κατατεθούν οι προτάσεις για την ανάληψη των καθηκόντων τους και επίσημα. 

Ο Ερασιτέχνης είναι αυτός που κινεί πλέον τις διαδικασίες, ενώ θα πρέπει να καταγραφεί, ότι πέρα από τον Βασίλη Ανατολίτη, που επισήμανε ότι θέλει να συνεχίσει την ομάδα, προέκυψαν και άλλες δυο προτάσεις.

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...





Από την Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανακοινώνονται τα εξής:
Πληροφορηθήκαμε σήμερα με έκπληξη την κλήση σε απολογία της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 από το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Football League, λόγω της ένστασης που κατέθεσε η Π.Α.Ε. Σέρρες (Εθνικός Γαζώρου) κατά του κύρους του αγώνα του πρωταθλήματος Νέων, ο οποίος έληξε με νίκη της ομάδας μας και σκορ 4-1.
Κληθήκαμε σήμερα να απολογηθούμε... αύριο για ένα "γεγονός" για το οποίο δεν φέρουμε την παραμικρή ευθύνη. Υπενθυμίζουμε, δε, τι ακριβώς αναφέρει ο διαιτητής Αριστείδης Λυμπούδης στις παρατηρήσεις του φύλλου αγώνα:
"Πριν την έναρξη του αγώνα πληροφορηθήκαμε ότι ο 1ος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων έληξε 1-0 υπέρ του 'Εθνικού Γαζώρου'. Επειδή ο ορισμός από το site της ΕΠΟ αναφέρει ότι είναι αγώνας ΜΠΑΡΑΖ, μαζί με τους βοηθούς, τον παρατηρητή αγώνα και τον παρατηρητή διαιτησίας διαβάσαμε το Άρθρο 3 της προκήρυξης του πρωταθλήματος και αποφάσισα ότι σε περίπτωση που η κανονική διάρκεια του αγώνα έχει σκορ 1-0 υπέρ του 'ΑΠΟΛΛΩΝ 1926' θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση". 
Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ξεκαθαρίζει ότι θα εξαντλήσει κάθε ένδικο μέσο, σε περίπτωση που η απόφαση για την τύχη του αγώνα δεν συνάδει με την λογική και κατ' επέκταση με την απόδοση δικαιοσύνης.
Σε ότι αφορά την ένσταση της ομάδας, που εντός αγωνιστικού χώρου γνώρισε την ήττα με σκορ 4-1 και επειδή η ΠΑΕ Σέρρες (Εθνικός Γαζώρου) δείχνει να αποδέχεται την επανάληψη του αγώνα μπαράζ, είμαστε στην διάθεση σας".  

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΜΑΔΥΤΟΥ : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ...





Έχασε ένα παιχνίδι - Γιόρτασε μια ΠΑΝΑΞΙΑ ΑΝΟΔΟ στην τελευταία εντός έδρας εμφάνιση του ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΔΥΤΟΥ!

Όχι ότι δεν ήθελαν να νικήσουν και να χαρίσουν ακόμα μία νίκη στον κόσμο τους οι παίκτες του Ελλησπόντου, αλλά κάτι η γιορτινή ατμόσφαιρα της φίεστας για την άνοδο, κάτι ο Απόλλων Ζαγκλιβερίου που ήθελε το παιχνίδι για να ''πληρώσει'' με το ίδιο νόμισμα την εντός έδρας ήττα του από την Μάδυτο, κάτι ο τερματοφύλακας του Ζαγκλιβερίου που έπιανε τα άπιαστα, κάτι ο τραυματισμός του Αλέξανδρου Τζουβελέκη στο 20΄ λεπτό, κάτι το ότι το μυαλό των περισσοτέρων ήταν στον τελικό του 5 χ 5 στον Σταυρό (που κατέκτησαν τα παιδιά της Μαδύτου!) ε, δεν ήθελε και πολύ για να χαθεί το παιχνίδι με το Ζαγκλιβέρι..

fstc
Ουδεμία σημασία έχει όμως!
Ο Ελλήσποντος έχασε ένα παιχνίδι  (άνευ σημασίας...) ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΝΟΔΟ!! ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ και ΠΑΝΑΞΙΑ ΑΝΟΔΟ!!!
Για την ιστορία και μόνο θα πούμε ότι το παιχνίδι έληξε με 0-2 και πως ο Ελλησποντος παρουσιάστηκε κατώτερος της ποιότητας και των δυνατοτήτων που έχει. Είπαμε όμως το γιατί...
Άλλωστε στη Νέα Μάδυτο όλοι γιόρταζαν την ιστορική ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην Β΄ Κατηγορία!!!

fstb
Από νωρίς είχε στηθεί όλο το σκηνικό της φίεστας. Αψίδες για τα παιδιά που έδωσαν την ψυχή τους και ανέβασαν την ομάδα, τραπέζια και καθίσματα για τον κόσμο, ψησταριές και μεζέδες για όλους και την φιλοξενία του Απόλλων Ζαγκλιβερίου που γιόρταζε και εκείνος τη δική του άνοδο, χορευτικά τμήματα για το καλώς ώρισες της ομάδας του Ελλησπόντου στη νέα της κατηγορία!
Το συμβούλιο της ομάδας έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν να γίνουν όλα άψογα και το κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο. Αν έρχονταν και η νίκη θα ήταν όλα καλύτερα βέβαια, αλλά έιπαμε δεν πείραξε κανέναν.
Η γιορτή έγινε προς τιμήν των προσπαθειών που γίνονται καθημερινά εδώ και δύο χρόνια και που δικαιώθηκαν με την άνοδο και το χάρηκαν όλοι!

ntemp

Η συγκίνηση και η περηφάνεια των Μαδυτίων στην γιορτή αυτή ξεχείλιζε και γέμιζε τον τόπο.
Ιδιαίτερα οι μεγαλύτεροι που έχουν δει και ζήσει τεράστιες στιγμές με τον Ελλήσποντο δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα δάκρυα τους.
Μακάρι τα νέα παιδιά που αγωνίζονται σήμερα στον Ελλήσποντο να δίνουν πάντα τέτοιες χαρές σ΄ αυτόν τον κόσμο μιας ποδοσφαιρομάνας περιοχής όπως η Μάδυτος! Το αξίζει να πέρα για πέρα!!

fstd
Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ και ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ!
Αυτή η νεανική ομάδα του Γαβρίλου Σπυριδέλη έχει παιδιά -χρυσάφι σε ταλέντο και ικανότητα που ήδη στα εφηβικά τους χρόνια είναι μπαρουτοκαπνισμένα, είναι ήδη έμπειρα με δυό χρόνια βασικής παρουσίας σε πρωταθλήματα και έχουν μπροστά τους γεμάτα 10 - 15 χρόνια προσφοράς ο καθένας τους και μάλιστα ακολουθούν και άλλα από την Ακαδημία της Μαδύτου!
Να μου το θυμηθείτε ότι του χρόνου ο Ελλήσποντος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Β΄ κατηγορία!!!
Συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους του Ελλησπόντου και στον κόσμο τους - Καλή δύναμη και συνέχεια στη νέα τους πορεία!

fstz
 http://strymonikostoday.gr/

ΠΕΡΑΣΕ Ο ΣΤΙΒΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ... ΜΑΧΗ ΣΤΟΝ 5ο ΟΜΙΛΟ...




Ένα γκολ του Κυριάκου Νεστορίδη στο 65ο λεπτό ήταν αρκετό για τον ΜΑΣ Στίβου για να κάμψει την αντίσταση της Δάφνης Ευαγγελισμού και να βρεθεί μόνος πρώτος στη κορυφή του 5ου ομίλου.
Διατηρώντας για τρίτη σερί αγωνιστική την εστία του ανέπαφη, ο ΜΑΣ Στίβου πήρε ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο για την άνοδο. Οι «πράσινοι» με τη γνωστή… συνταγή του «μισού» μηδέν, επικράτησαν του Ευαγγελισμού και συμπλήρωσαν για έκτο συνεχόμενο μήνα το αήττητο σερί τους!
Πλέον, η ομάδα του Πέτρου Πετρίδη έχει μπροστά της, το ρεπό, για να υποδεχθεί την επόμενη αγωνιστική την Νέα Απολλωνία. Ουσιαστικά ο μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας είναι 28η και 29η αγωνιστική, εκεί όπου ο ΜΑΣ Στίβου θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕ Κορώνειας και της ΑΕ Αγίου Γεωργίου.
mas stiboyΗ σύνθεση του ΜΑΣ Στίβου: Μπλόζμπι, Ορφανίδης Δ., Βωβός, Ορφανίδης Α., Χατζηπαρασκευάς, Αλευράς, Νεστορίδης, Κυματής, Μπλόζμπι, Βουτσάς, Δουλγερίδης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Γιαβασίδης, Παπαδόπουλος και Γκαντούνας

www.epsm24.gr







ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΣΧΙΖΟΔΗΜΟΣ... ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...



Αναδιάρθρωση σε όλες τις κατηγορίες ετοιμάζει η παράταξη της «Νέας Πορείας» με αρχηγό τον Βασίλη Σχιζοδήμο, ανακοινώνοντας δραστικές αλλαγές στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ.
Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Σχιζοδήμος ανακοίνωσε πως η «Νέα Πορεία» με το που κερδίσει τις ερχόμενες εκλογές της ΕΠΣΜ, θα προχωρήσει άμεσα στην αναδιάρθρωση όλων των κατηγοριών, η οποία περιλαμβάνει:
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Δύο όμιλοι στην Α1 κατηγορία των 16 ομάδων
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τέσσερις όμιλοι των 16 ομάδων στην Α κατηγορία
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πέντε όμιλοι των 16 ομάδων στην Β κατηγορία
Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Οι υπόλοιπες ομάδες θα στελεχώσουν την Γ κατηγορία
*Δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα την φετινή χρονιά από Α1-Α-Β κατηγορία προκειμένου να συμπληρωθεί ο αριθμός των ομάδων σε κάθε κατηγορία από το νέο έτος. Aνεβαίνουν από την Α, Β και Γ κατηγορία όσες ομάδες χρειάζονται για να συμπληρωθούν οι νέοι όμιλοι.

Μάλιστα, ο Βασίλης Σχιζοδήμος μιλώντας στο Epsm24 ανέφερε τα εξής: «Με το που τελειώσουν οι εκλογές και αναλάβουμε την διοίκηση της ΕΠΣΜ, θα βάλουμε τάξη από την επόμενη μέρα κιόλας, στα πρωταθλήματα μας προκειμένου να αποφορτιστεί το ποδόσφαιρο. Το πρώτο μας βήμα θα είναι η αναδιάρθρωση των κατηγοριών για να μπει τάξη στους ομίλους και να αποκτήσουμε και πάλι σοβαρά πρωταθλήματα με καθαρούς και σοβαρούς ομίλους. Με απώτερο στόχο να έρθει και πάλι η αξιοπιστία στα πρωταθλήματα μας.»

ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ...

Ταβέρνα Σαμλής στο Κολχικό με Εκπλήξεις την Πρωτομαγιά !!! 


Αυτό που έγινε στην 1η αγωνιστική στον 1ο υποόμιλο ανόδου της Α' Κατηγορίας 4ου ομίλου είναι από τα ... άγραφα... Τα παιχνίδια όλα έληξαν 1-1 και οι ομάδες μοιράζονται από 1 βαθμό... το μίνι πρωτάθλημα είναι σα να μη ξεκίνησε και πλέον το λόγο έχει η δεύτερη αγωνιστικη... λέτε να τα δούμε όλα 2-2 ??? 

Βαθμολογία

ομάδεςβαθμοίποινέςγκολN/I/Hεντόςεκτός
ΔΟΞΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΟΥ 101-1 0-1-0 0-0 0-0-0 1-1 0-1-0 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΣΚΟΥ 101-1 0-1-0 1-1 0-1-0 0-0 0-0-0 
ΠΑΟ ΔΟΡΚΑΔΑΣ 101-1 0-1-0 0-0 0-0-0 1-1 0-1-0 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ 101-1 0-1-0 1-1 0-1-0 0-0 0-0-0 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ 000-0 0-0-0 0-0 0-0-0 0-0 0-0-0 


Στο 2ο υποόμιλο τώρα είναι ποιο ξεκάθαρα καθώς η Ξυλούπολη πήρε αέρα 2 βαθμών από Μακεδονικό Αγίου Βασιλείου και Κεραυνό Κολχικού που μοιράζονται από έναν...

Βαθμολογία

ομάδεςβαθμοίποινέςγκολN/I/Hεντόςεκτός
ΠΑΟ ΞΥΛΟΥΠΟΛΗΣ 302-1 1-0-0 2-1 1-0-0 0-0 0-0-0 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 101-1 0-1-0 0-0 0-0-0 1-1 0-1-0 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ 101-1 0-1-0 1-1 0-1-0 0-0 0-0-0 
ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ 000-0 0-0-0 0-0 0-0-0 0-0 0-0-0 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ 001-2 0-0-1 0-0 0-0-0 1-2 0-0-1