Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ-



ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 102 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ"


Δυστυχώς, την Κυριακή 29/03/2015 και με αφορμή τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της ομάδας μας με τον Άρη Θεσσαλονίκης , γίναμε μάρτυρες της απαράδεκτης και αντικοινωνικής συμπεριφοράς μερίδας οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Μεγάλη ομάδα κακών οπαδών έφθειρε περιουσίες , προπηλάκισε ανυποψίαστους φιλάθλους , επιτέθηκε σε ανθρώπους της τοπικής μας κοινωνίας (ακόμα και γέροντες) , τρομοκράτησε παιδιά και γυναίκες που βρέθηκαν στο γήπεδο, προκάλεσε ζημίες στις υποδομές του Σταδίου μας και λεηλάτησε το κυλικείο του, κατά τρόπο που να μετατρέψει σε κακή ανάμνηση μια αθλητική εκδήλωση την οποία θα θέλαμε να θυμόμαστε ως γιορτή.

Η συμπεριφορά των οπαδών του Άρη κηλίδωσε τη φήμη και την εκατόχρονη ιστορία της ομάδας τους, σε σημείο που να μας προβληματίσει ξανά με ερωτήματα του τύπου : Από πού εκπορεύεται αυτή η βία, από ποιον συντηρείται και τροφοδοτείται και αν τελικά αν η ιστορική αυτή ομάδα είχε ανάγκη τέτοιου είδους «βοήθεια» από τους οπαδούς της για να επικρατήσει του Απόλλωνα Αρναίας.

Και όλα αυτά απέναντι σε μια γενναιόδωρη φιλοξενία της ομάδας μας η οποία έφτασε στο σημείο να επιτρέψει (σε βάρος των οικονομικών της αναγκών) την είσοδο εκατοντάδων φιλάθλων στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Για τα στοιχεία που καπηλεύτηκαν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα και κρύφτηκαν στις τάξεις των οπαδών του Άρη για να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους για τοπικά ζητήματα, πραγματικά θαυμαστή η «γενναιότητα» τους.

Καταδικάζοντας την ως άνω συμπεριφορά , λυπούμαστε για τους φιλάθλους που έχασε ,εχτές, το ποδόσφαιρο και αισθανόμαστε την ανάγκη να δηλώσουμε τη συμπαράσταση μας σε όσους έπεσαν θύματα της ως άνω συμπεριφοράς και υπέστησαν υλική και ηθική βλάβη από ενέργειες ανθρώπων που θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού , και όχι στα ελληνικά γήπεδα, την έκφραση της αντικοινωνικής ιδεολογίας τους.

Τέλος επιθυμούμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους εθελοντές που μόχθησαν για άλλη μια φορά για τη διεξαγωγή του αγώνα , πάντα στην υπηρεσία της Ιδέας του Απόλλωνα Αρναίας.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ

102 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

O ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ. ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ




Ο αγώνας της Κυριακής δεν είναι κάτι σαν τελικός. Είναι ο τελικός. Για την επιβίωση. Για να αποφευχθεί ο απευθείας υποβιβασμός. Ο Απόλλων φιλοξενεί τον Αγροτικό Αστέρα στην Καλαμαριά, με τις δυο ομάδες να μπαίνουν ουσιαστικά από σήμερα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τη μεγάλη αναμέτρηση.

Οι «κοκκινόμαυροι» είχαν προπόνηση χθες, αποκατάσταση για τους βασικούς, ενώ οι «πράσινοι» είχαν ρεπό. Όπως και να έχει, μπαίνουν από σήμερα στα της προετοιμασίας, με τους δυο προπονητές να βρίσκονται στις… επάλξεις και να καταμετρούν τις δυνάμεις τους.

Δυο προβλήματα

Οι γηπεδούχοι θα έχουν δυο απουσίες. Για τον Απόλλωνα θα απουσιάσουν σίγουρα ο Βασίλης Παπαδόπουλος, που είναι τιμωρημένος και ο Ευσταθίου, που είναι τραυματίας. Από την άλλη, ο Καπετάνος, ξεπέρασε τον τραυματισμό και μάλιστα στη χθεσινή προπόνηση ανέβασε ρυθμό. Ο Κωστούλας, μπαίνει κι αυτός από σήμερα στο κανονικά πρόγραμμα των προπονήσεων, γεγονός, που σημαίνει, ότι θα είναι στη διάθεση του προπονητή. Κι όχι μόνο αυτός, αφού οι Τσούτσης, Αναστασίου, Καράμπελας, Ακασού και Παπαστεριανός έχουν εκτίσει τις ποινές τους και παίζουν την Κυριακή στην Καλαμαριά.

www.metrosport.gr



Ανακοίνωση από τη Θύρα 2 - Δυτικών Συνοικιών 

Παρακαλούνται όλα τα μέλη του Συνδέσμου ενεργά και μή να παραβρεθούν την Παρασκευή το Βράδυ σε προκαθορισμένο σημείο που θα ανακοινωθεί για να μιλήσουμε για τον τελικό της Κυριακής. 

Πρέπει την Κυριακή να μην υπάρχει όχι τσιμέντο αδειανό αλλά ούτε στα κάγκελα και στους διαδρόμους της κερκίδας να μην χωράμε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ και ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ και ΠΑΝΤΟΥ όπου υπάρχουν ΠΟΝΤΙΟΙ 

Απόλλων Κ. Σχολαρίου: "Απόφαση... σκάνδαλο από την ΕΠΣΜ"


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΤΩ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ

"Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας για την τύχη του αγώνα της ομάδος μας με τον Αετό Βασιλικών που διεκόπη στο 55’ λεπτό της αναμέτρησης λόγω ξυλοδαρμού του διαιτητή κου Πετρίδη από μερίδα ποδοσφαιριστών του Αετού.
 Σε μια περίοδο που η βία στο ποδόσφαιρο βρίσκετε στο επίκεντρο της κυβερνητικής πολιτικής σε θέματα αθλητισμού η Ένωση έβγαλε μία απόφαση σκάνδαλο που στην ουσία νομιμοποιεί την βία.
Μπράβο σας κύριοι, συγχαρητήρια!
Εμείς πάντως, επειδή πιστεύουμε ότι τα παιχνίδια κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο δεν θα ακολουθήσουμε την μόδα της εποχής ¨αποχώρηση από το πρωτάθλημα¨, θα παραμείνουμε σε αυτό και θα παλεύουμε καθημερινά για ένα καλύτερο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Γιατί για εμάς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής.
Κατανοούμε κύριοι ότι βρίσκεστε σε προεκλογική περίοδο αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στις εκλογές τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.
Απόλλων Κ. Σχολαρίου"

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ. 

Κύρος Αγαθαγγελίδης:"Δεν αξίζει να ασχολείσαι με αυτό το πρωτάθλημα"


Λάβρος ήταν ο Κύρος Αγαθαγγελίδης με όλα όσα έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα για το πρωτάθλημα της Α1 και όλα όσα πιστεύει γι αυτό.Είναι σίγουρο δε ότι θα συζητηθούν!!!Προσωπική μας θέση πάντως είναι ότι επ ουδενί δεν πρέπει η ομάδα που έχει κερδίσει μέχρι τώρα τις εντυπώσεις να σταματήσει από το πρωτάθλημα!!!Η ομάδα έχει τι δυνατότητες και μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία και σε αυτόν τον στόχο θα πρέπει να επικεντρωθούν όλοι.....





<<Αιδιαστικό,γελοίο και αναξιόπιστο το πρωτάθλημα της Α1.Δεν αξίζει να ασχολείσαι με ένα πρωτάθλημα όπου μόνιμα αδίκησε από τις υποτιθέμενες μεγάλες ομάδες.Κύριοι δεν φταίμε εμείς για την κατάντια η αν θέλετε για την απαξίωση ορισμένων ομάδων με βαριά φανέλα ο Ιάσων δεν φταίει σε τίποτα.Σεβόμαστε όλες τις ομάδες εναξαιρέτως και το αποδείξαμε με τις φιλοξενίες μας.Γι αυτό κατόπιν ωρίμου σκέψεως και γιατί η κατάσταση αυτή δεν βλέπω να αλλάζει θέλω να θέσω το ερώτημα στον κόσμο της ομάδας μας.Θέλετε να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα η να αποσύρουμε την ομάδα;Περιμένω από όλους μια απάντηση από εσάς τους στυλοβάτες του Ιάσονα και από εκεί και πέρα θα αποφασίσει το Δ.Σ.>>

http://stathis1963.blogspot.gr/

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ , ΕΚΤΕΙΘΕΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ Η ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΝΤΡΟΠΗ

                                                        


 Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ σεβόμενο τον κόσμο που εκπροσωπεί, την μεγάλη ιστορία της ομάδος μας αλλά & τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας, δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια  & τα αυτιά του σε “εγκλήματα”.

Αρχικά, ευχαριστούμε τον ΜΕΝΤΕΚΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ για την φιλοξενία & τους ευχόμαστε καλή συνέχεια & καλή δύναμη για τη συνέχεια του προκαθορισμένου φετινού πρωταθλήματος.

Καταγγέλλουμε, την απαράδεκτη & κατευθυνόμενη διαιτησία του ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ & των δύο βοηθών του ΝΤΑΝΗ & ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ, που & τον ποιό αγνό φίλαθλο των έδωσαν να καταλάβει, ποιές ομάδες “πρέπει” να ανέβουν κατηγορία.

 Καταγγέλλουμε εσάς, κύριοι της ένωσης που δεν μπορείτε να προστατεύσετε το προϊόν που εσείς οι ίδιοι πουλάτε & μάλιστα πολύ ακριβά. 

Σας καταγγέλλουμε για την κατάπτυστη απόφαση επανάληψης του αγώνα, ΑΕΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΤΩ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ, που είχε αναβληθεί. Μια τέτοια απόφαση μόνο τα ιδεώδη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου δεν πρεσβεύει. Αντιθέτως δίνει το δικαίωμα στα σωματεία, να τραμπουκίζουν διαιτητές & ομάδες  χωρίς να έχουν κυρώσεις.


 Τέλος, θέλουμε να σας δηλώσουμε, για τελευταία φορά, ότι από εδώ & πέρα στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος δεν θα ξανά ανεχθούμε τέτοιες καταστάσεις. Είστε υπεύθυνοι για ότι ακολουθήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αναλάβετε τις ευθύνες σας & ας ανέβουν οι καλύτερες ομάδες εντός αγωνιστικών χώρων & όχι των γνωστών……

Από το Δ.Σ. του Ατρόμητου Πλαγιαριου

ΑΓΙΟ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.... ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ






ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ... ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ... 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ... ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΩΟΥΣ ΚΑΙ ΑΒΛΑΒΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.... ΓΙΑΤΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΡΥΝΟΥΣΑΜΕ ΘΗΜΑΤΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ...

ΜΕΖΕΔΟΚΗΠΟΣ ... ΤΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΥ ΓΚΛΑΒΕΤΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ...





Μεζεδόκηπος...Ουζοκατάνυξι με μεζέδες ... Στου Γκλαβέτα του Δημήτρη το μαγαζί ... 
Παίχτες του Μακεδονικού Λητής που κέρδισαν το στοίχημα που τους έβαλε ο Δημήτρης για τη 2η θέση. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΑΡΗΣ 0-1

















http://apollonarneasfc.blogspot.gr/

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΠΑΟ ΞΥΛΟΥΠΟΛΗΣ : ΤΕΤΡΑΜΠΑΛΟ ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΡΙ...




Φωτιά ήταν σήμερα ο ΠΑΟ Ξυλούπολης απέναντι στον Άρη Καβαλαρίου όπου τον κέρδισε 4-0. Δυο δοκάρια είχε ο ΠΑΟ Ξυλούπολης και το Καϊσίδη τον Μαμαλιόγκα και τον Τσιότσι να βγάζουν φωτιές. 

Ο ΠΑΟ Ξυλούπολης πλέον έχει 18 βαθμούς και ο Άρης Καβαλαρίου έχει 11. 

ΑΠΕΛ : ΔΟΞΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ . 2-0 ΤΟΝ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ ΣΕ ΛΕΩ ( αποτελέσματα - βαθμολογία Α1 )








ΑΠΕΛ - Δόξα Πενταλόφου 2-0 . Δοξάζει τον Λαγκαδά η ΑΠΕΛ όπου στην αναγεννημένη λίμνη Κορώνεια έριξε και την Δόξα Πενταλόφου.  

Νεότερα αποτελέσματα
(32η αγωνιστική)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ10ΠΑΟΝΕ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ02ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ20ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ
ΑΕ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ02ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ
ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΟΝΟΛΟΦΟΥ22ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΚΕΩΝ12ΠΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΑΟ31ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ21ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ
ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ11ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

Επόμενη αγωνιστική
(33η αγωνιστική)

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΠΑΟΝΕ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ-ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΠΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΑΕ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ-ΕΝΩΣΗ ΣΥΚΕΩΝ
ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ-ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΑΟ
ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ


Βαθμολογία

ομάδεςβαθμοίποινέςγκολN/I/Hεντόςεκτός
ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ 71065-16 21-8-2 39-7 12-3-1 26-9 9-5-1 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ 63054-21 18-9-4 28-8 8-4-3 26-13 10-5-1 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 57067-37 16-9-5 27-16 6-7-2 40-21 10-2-3 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ 54038-16 14-12-4 21-10 7-4-3 17-6 7-8-1 
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ 54043-22 15-9-6 26-10 10-4-2 17-12 5-5-4 
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΑΟ 54045-27 16-6-8 27-9 10-4-1 18-18 6-2-7 
ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ 49045-33 13-10-7 24-10 7-6-2 21-23 6-4-5 
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 49038-32 14-7-10 24-13 9-4-3 14-19 5-3-7 
ΠΑΟΝΕ 45042-34 12-9-10 16-14 6-4-5 26-20 6-5-5 
ΠΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ 43045-38 11-10-9 23-19 5-6-4 22-19 6-4-5 
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ 43042-44 12-7-11 24-23 6-4-6 18-21 6-3-5 
ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ 40047-42 10-10-11 27-15 8-2-5 20-27 2-8-6 
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ 40049-49 11-7-12 30-20 8-3-4 19-29 3-4-8 
ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ 40043-46 11-7-12 22-20 6-4-5 21-26 5-3-7 
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 33038-38 9-6-15 24-18 6-2-6 14-20 3-4-9 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ 26031-44 7-5-18 21-24 5-2-8 10-20 2-3-10 
ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΟΝΟΛΟΦΟΥ 12018-76 2-6-23 12-37 2-4-10 6-39 0-2-13 
ΕΝΩΣΗ ΣΥΚΕΩΝ 10025-86 2-4-24 15-36 1-3-11 10-50 1-1-13 
ΑΕ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ 10026-100 3-1-26 14-48 2-1-12 12-52 1-0-14