Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ...


Μπέρδεψαν τους αγώνες…. και δεν θεώρησαν τα εισιτήρια του αγώνα με τον Απόλλωνα 1960 αν και…… έπαιζαν με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς!

Ένα γεγονός το οποίο ίσως για πολλούς πέρασε στα αζήτητα που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν κάποιες ομάδες και κυρίως οι παράγοντες που έχουν την ευθύνη να διαχειριστούν τα οικονομικά και τις σχετικές εγκυκλίους.
Η διοίκηση της Κοζάνης λοιπόν θα πρέπει να αιτιολογήσει για ποιον λόγο δεν σφραγίστηκαν τα εισιτήρια του αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς την περασμένη Κυριακή από την αστυνομία όπως όφειλαν.

Με αυτήν την σφραγίδα έπρεπε να θεωρηθούν τα εισιτήρια της Κοζάνης και με αυτόν τον Απόλλωνα!
12241605 10208266383319878 287882271362296631 n

Πέρα όμως από το συγκεκριμένο λάθος …..  ένα περισσότερο επιβαρυντικό στοιχείο είναι και η λάθος εκτύπωση των εισιτήριων αφού με τον Απόλλων 1960 έπαιζαν χθες και όχι την Κυριακή που έπρεπε να αναγράφουν Απόλλων Καλαμαριάς.
Σοβαρή ευθύνη στην όλη διαδικασία σαφώς και έχει ο υπεύθυνος της οικονομικής επιστασίας της ΕΠΣ Κοζάνης και ο οποίος θα μπορούσε να κατηγορηθεί πως έκλεισε τα μάτια σε σωρεία παραβάσεων επάνω στην οικονομική εγκύκλιο της ΕΠΟ.
Αλήθεια η αστυνομία που φαίνεται πως δεν έχει σφραγίσει τα εισιτήρια πως έδωσε άδεια να τελεστεί ο συγκεκριμένος αγώνας από την στιγμή που για να δοθεί άδεια τέλεσης του αγώνα θα έπρεπε να λάβει γνώσει για τον ακριβή αριθμό των εισιτηρίων που έχουν τυπωθεί και διακινηθεί ;
Υπάρχουν δυστυχώς ερωτήσεις που ψάχνουν να βρουν απαντήσεις εάν κάποιοι ευαισθητοποιηθούν να απαντήσουν.
Σε κάθε περίπτωση δεν λειτούργησε τίποτα σωστά από τον εποπτικό μηχανισμό της οικονομικής επιστασίας της ΕΠΣ Κοζάνης και πιθανόν η άγνοια επί των διαδικασιών να οδηγήσει σε πρόστιμο όπως προβλέπει και το άρθρο 30 παρ.3 του ΚΑΠ.

www.pamebala.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου