Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ...ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ








Φανερά ικανοποιημένος ήταν από το αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα του στο Μεσαίο, ο προπονητής του Κεραυνού Κολχικού, Βαγγέλης Μαυροβουνιώτης.
Με δηλώσεις του ο coach του Κεραυνού, μίλησε για το που κρίθηκε το παιχνίδι, μίλησε για το «κέρδος» που άφησε αυτό το ντέρμπι αλλά και ιδιαίτερα στην πίστη που έχει ο ίδιος στους ποδοσφαιριστές του

maurobouniotisΧαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαυρβουνιώτης είπε τα εξής:«Ήταν ένα ντέρμπι. Πιστεύω λόγω εμπειρία, η Αστραπή Μεσαίου μπήκε δυνατά και προηγήθηκε. Επειδή όμως έχουμε νεαρά παιδιά, όσο περνούσε η ώρα, η ομάδα μας ανέβαινε και το Μεσαίο έπεφτε. Έχουν ένα εκπληκτικό ρόστερ για την κατηγορία, αλλά καταφέραμε να τους κοιτάξουμε στα μάτια. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει αυτοπεποίθηση και ειδικότερα τους νεαρούς παίκτες μου. Είμαι σίγουρος ότι το Μεσαίο θα πάει τρένο και στο δεύτερο γύρο και αν θέλουμε να τους ακολουθήσουμε, πρέπει να κάνουμε και μεις το ίδιο. Είναι δύσκολο αλλά έχω απεριόριστη πίστη στα παιδιά. Τους σέβομαι απόλυτα. Κάθε Κυριακή κάνουν κατάθεση ψυχής.»

www.epsm24.gr 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου