Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.. ( video )










Τρομερός ο Απόλλων διέσυρε την ομάδα της Χρυσούπολης βάζοντας την τρία γκολ και χάνοντας άλλα 3 τρία τετ α τετ !
Ούτε το κρύο ούτε ο αέρας ήταν ικανός σήμερα το απόγευμα στην Καλαμαριά να σταματήσουν τον αποφασισμένο Απόλλωνα ο οποίος ‘’έβλεπε’’ τον δεύτερο της βαθμολογίας Νέστο σαν να ήταν δεύτερος από το τέλος !

Αφηνιασμένοι σαν πιράνχας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πολλαετίδη θέλοντας να δείξουν στους αντιπάλους τους πως σήμερα θα έπρεπε να χάσουν!!!
Πάντα βέβαια σε επιτρεπτά όρια οι κοκκινόμαυροι ήταν οι κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και βομβάρδιζαν πότε από δεξιά και πότε από αριστερά την εστία του έμπειρου Καραβελίδη.
Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν όπως τόνισε και ο προπονητής τους να μην κατάλαβαν ποιον είχαν αντίπαλο και ίσως να μην κατέβηκαν ποτέ… στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό βέβαια πιθανότατα να ήταν και αποτέλεσμα της έξυπνης τακτικής του προπονητή του Απόλλωνα ο οποίος όπως είπε στην συνέντευξη τύπου ξενύχτησαν αρκετά μέσα στην εβδομάδα με τους συνεργάτες του για να …διαβάσουν τον αντίπαλο τους.
Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα έπεφταν κορμιά με τους γηπεδούχους να μην αφήνουν περιθώρια και διαδρόμους στον Καβαλιώτες. Ανασταλτικός παράγοντας για την όχι και τόσο καλή ποιότητα του σημερινού αγώνα σαφώς και ήταν ο δυνατός αέρας που φυσούσε από το πρωί στην Καλαμαριά.
Στο 41’ λεπτό άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα με τον πεισματάρη Αθανασιάδη να εκμεταλλεύεται σέντρα του Μπουλγκουρίδη και να νικά σε δεύτερο χρόνο τον Καραβελίδη γράφοντας το 1-0.
Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Απόλλωνας έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει 2 τα τέρματα του καθώς τα σουτ των Ζανέττου και Γιαξή απέκρουσε ο Καραβελίδης!!!
Και ενώ το ρολόι έδειχνε πως οι ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ του Απόλλωνα στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Σαμαρόπουλος με ωραίο σουτ ύστερα από σέντρα του Προβατίδη έκανε το 2-0 και έστειλε τους φιλάθλους του Απόλλωνα στους επτά ουρανούς.
Στο δεύτερο μέρος και πάλι ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά αλλά ο Ζανέττου δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καραβελίδη. Οι Καβαλιώτες προσπάθησαν στην συνέχεια με το Ζγκούρι και Λαζαρίδη να παραβιάσουν την εστία του Κωνσταντίνου αλλά λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο (Κωνσταντίνου)!!!
Στο 58΄ ο Απόλλωνας είχε δοκάρι με τον Μάριο Ζανέττου.
Στο 81΄ ο Προβατίδης σούταρε η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Παπαδημητρίου με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0!
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Παπαργυρίου Γιαμούζη Βρούζου από την Πιερία.
Να σημειώσουμε πως παρατηρητής του αγώνα ήταν από την Πιερία η μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου Νίκος Καλαμπάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου