Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ( VIDEO )

Αρκετός κόσμος για τον Απόλλων 

Τραυματίστηκε ο παίχτης του Λαγκαδά 


Ημίχρονο στο Λαγκαδά 

Αρκετός κόσμος στο Λαγκαδά 

To πούλμαν αποστολής του Απόλλωνα




Συνέχισε τη νικηφόρα πορεία ο Απόλλων Καλαμαριάς κάνοντας το 3 Χ 3 στους τελευταίους αγώνες δείχνοντας ότι ξεφεύγει από τις επικίνδυνες ζώνες και πλέον κοιτάζει ψηλότερα . 

Με μια νικηφόρα επέλαση μέσα στο Λαγκαδά ο Απόλλων κέρδισε την σκληροτράχηλη ΑΠΕΛ που έδειξε ότι είναι σκληρό καρύδι . 

Από την άλλη ο Απόλλων είχε και τις ευκαιρίες ειδικά μετά το 0-1 να διευρύνει το σκόρ έχοντας 3-4 κλασσικές ευκαιρίες. 

Στο δημοτικό στάδιο του Λαγκαδά βρέθηκαν περίπου 1500 φίλοι του ποδοσφαίρου ανάμεσα τους περίπου 400 φίλοι του Απόλλων από διάφορες περιοχές. 

Ξεχώρισαν τα πανό από τη Γερακαρού και από το Κολχικό για τον Απόλλων και Απολλωνιστές ήρθαν από Θύρα 2 Δυτικές Συνοικίες , αλλά και από Καλαμαριά .  


  • Στο γήπεδο του Λαγκαδά βρέθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές και παράγοντες από άλλες ομάδες , ανάμεσα τους ξεχωρίσαμε ποδοσφαιριστές από τον Άρη Καβαλαρίου και τον Κεραυνό Κολχικού , τον πρόεδρο της Νίκης Ηρακλείου κ. Μέγκα Δημήτρη , τον πρόεδρο του Κεραυνού Κολχικού κ. Κορδά Γεώργιο που είχε και θερμή συνομιλία με τον νέο έφορο και πρόεδρο του Απόλλων κ. Περσίδη Αβραάμ 
  • Με ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα ήρθε στο γήπεδο του Λαγκαδά η Αθηνά Αραββίδου η γραμματέας στα γραφεία του Απόλλων 
  • Το κυλικείο στο γήπεδο του Λαγκαδά δεν λειτουργεί και σαν συνέπεια είχε να ξεσηκωθούν τα ντελίβερι από την πόλη του Λαγκαδά για καφέδες σάντουιτς κτλ.
  • Σφίγγει ο κλοιός για την ΑΠΕΛ όπου στο επόμενο παιχνίδι θα πρέπει να κερδίσει. 



Οι συνθέσεις:

ΑΠΕ Λαγκαδά (Παγώνης): Καλογεράκης Μπάντης, Βασαΐτης, Σακαλής Λεμόνας (60΄ Βειδαμενίδης), Ξανθόπουλος, Τσερκέζης (37΄ Παπαναστασίου), Κράββαρης, Παναγιωτούδης, Σαράφογλου, Πολίτης

Aπόλλων Καλαμαριάς (Πολλαετίδης): Κωνσταντίνου, Μπουλγκουρίδης, Τριανταφυλλίδης, Σαμαρόπουλος, Μωυσίδης (64΄ Μπονέρης), Γιαξής, Ζανέττου (90΄ Αθανασιάδης), Κουκουλέκης, Μήτσικας, Προβατίδης, Πολιανίδης (74΄ Μάντζιος)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου