Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΠΑΣ : "ΕΦΥΓΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ" Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΔΗ ( VIDEO )



Παρελθόν από τον Απόλλωνα αποτελεί από το βράδυ της Τρίτης ο Απόστολος Πάππας, ο οποίος έκατσε στον πάγκο των κοκκινόμαυρων για εννιά παιχνίδια.

Ο απερχόμενος τεχνικός δε θέλησε να πει πολλά, παρά ότι: «Εφυγα με καθαρή τη συνείδησή μου. Πιστεύω ότι οι παίκτες δούλεψαν καλά από πλευράς αγωνιστικής και φυσικής κατάστασης και εύχομαι στον Γιάννη τον Πολλαετίδη να πετύχει και η νέα διοίκηση να διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα. Ζητούμενο είναι να επικεντρωθούν όλοι πώς θα κερδίσει η ομάδα και να επέλθει η ηρεμία», είπε στο metrosport.gr. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρώην και νυν τεχνικός είχαν επικοινωνία, για να υπάρξει ενημέρωση επί των αγωνιστικών θεμάτων.  


Με Πλαγιάρι στο Κύπελλο


Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι το οποίο δεν ανέδειξε νικητή ούτε στην κανονική διάρκεια του αγώνα, αλλά ούτε στην παράταση, ο Ατρόμητος Πλαγιαρίου νίκησε με 9-8 τον Αστέρα Ραιδεστού (2-2 κ.α.) και στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (18/11).

Οι «κοκκινόμαυροι» πριν τον αγώνα Κυπέλλου δοκιμάζονται στους Αμπελόκηπους κόντρα στον τοπικό Ηρακλή σε ένα παιχνίδι που θέλουν πάση θυσία το τρίποντο, ενώ ο Αστέρας Ραιδεστού υποδέχεται τον Ορφέα Σουρωτής. 

www.metrosport.gr 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου