Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Νεράντζης: «Σοβαρή η πρόταση Περσίδη» - Ιωακειμίδης: «Δεν αποχωρώ» (audios)



Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΜΓΣ Απόλλων, Αλέξανδρος Νεράντζης και μίλησε για τις επικείμενες εξελίξεις στην ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εμείς έχουμε κάποια οργανωτικά και οικονομικά θέματα με τον κ Ιωακειμίδη. Τα έχουμε επισημάνει και στον ίδιο, ψάχνουμε να βρούμε κάποια λύση και κοιτάμε τη επόμενη μέρα. Ήρθε η πρόταση του κ. Περσίδη, μας ανέφερε τα δεδομένα κρίναμε ότι είναι σοβαρή, οδηγήσαμε τον σύλλογο σε ΓΣ και θα αποφασίσει το σώμα τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Καλώς ή κακώς, για εμένα λανθασμένα, ο κόσμος της Καλαμαριάς δεν στήριξε τον κ. Ιωακειμίδη για τους δικούς του λόγους που δεν μπορώ να αναλύσω. Ο κ. Περσίδης έχει μια άλλη δυναμική στους Απολλωνιστές. Αυτά εμείς πρέπει να τα ζυγίσουμε και να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Θα τον στηρίξουν οι Καλαμαριώτες, έχει φέρει στοιχεία και έχει αγοράσει πολλά διαρκείας. Η γενική συνέλευση θα αποφασίσει αν θα φύγει ο κ. Ιωακειμίδης».



Ακούστε όσα είπε ο πρόεδρος του ΜΓΣ στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

Σε αυτό το σημείο, παρενέβη ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα, Γιώργος Ιωακειμίδης, και τόνισε πως συνεχίζει κανονικά στην ομάδα

«Δεν παραιτούμαι. Έχουμε αγώνα την Κυριακή, προχωράμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις τέλεια. Έχουμε τριετή συμφωνία με τον Ερασιτέχνη η οποία για να ανατραπεί, θα πρέπει ο υποψήφιος “επενδυτής” να έχει τα χρήματα που έχουν ξοδευτεί ως τώρα για την ομάδα, να διασφαλίσει το μπάτζετ της ομάδας μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο. Ύστερα θα συζητήσουμε για το αν αποχωρώ και κάποιος μπορεί να αφαιρέσει την ιδιότητα από κάποιον άλλον πριν γίνει η γενική συνέλευση.

Το πόσα έχω βάλει θα τα δουν με λεπτομέρειες εντός της οικογένειας του Απόλλωνα, δεν είναι κάτι αμφισβητήσιμο. Είναι περίπου 50000-60000 ευρώ.

Έχουμε ένα οκτασέλιδο συμφωνητικό που δεν υπάρχει τέτοια ρήτρα για αφαιρεθεί το χρίσμα από κάποιον επειδή κάτι δεν πήγε καλά στην ομάδα είτε αγωνιστικά, είτε οικονομικά, είτε επειδή κάποιος ξύπνησε στραβά και θέλει να τον διώξει. Έχει μελετηθεί μια εβδομάδα από ειδικούς νομικούς, εκατέρωθεν, για να μπορεί να είναι καλυμμένες και οι δύο πλευρές. Αν υπάρχει κάποιος σοβαρός άνθρωπος και δεν με θέλει η γενική συνέλευση, προκειμένου να μην υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις, τότε δεν έχω πρόβλημα να αποχωρήσω.

Ακούστε όσα είπε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» o Γιώργος Ιωακειμίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου