Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Ιωακειμίδης: «Ο διαιτητής μου είπε ότι άφησε τα δελτία και έφυγε» (audio)





Για το θέμα που αποκάλυψε το metrosport.gr και έχει να κάνει με την απώλεια των δελτίων των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα μετά το ματς με την Καβάλα μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Γιώργος Ιωακειμίδης.

«Ο διαιτητής της αναμέτρησης είναι υπεύθυνος να τα παραδώσει σε κάποιον. Υπάρχουν ποινικές ευθύνες για αυτόν που τα έχει πάρει και δεν τα παρουσιάζει. Λόγω του αποτελέσματος ήμασταν σε σύγχυση, δεν παραλάβαμε εμείς τα δελτία. Εγώ απαγορεύεται να μπω στην αίθουσα των διαιτητών, αλλά ο γενικός αρχηγός. Στην περίπτωση του Απόλλωνα δεν υπήρχε γενικός αρχηγός, υπήρχε ο αρχηγός της αποστολής, που όταν μπήκε να τα πάρει είχε ήδη φύγει ο διαιτητής (σ.σ. Δραγάτης από Χαλκιδική), που μας είπε ότι τα άφησε εκεί στο γραφείο του και έφυγε».

Ο απελθών επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα συνέχισε:
«Δεν ξεχάσαμε τίποτα. Χθες βράδυ πληροφορήθηκα ότι λείπουν τα δελτία από την εφημερίδα σας και τώρα θα δούμε ποιοι έχουν τα δελτία. Όλα τα βάρη πέφτουν στον Ιωακειμίδη γιατί είναι το απολωλός πρόβατο. Ξαναλέω ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες, διότι υπάρχουν ταυτότητες μέσα, οι καταστάσεις υγείας. Τα δελτία ξαναβγαίνουν, αλλά οι ταυτότητες; Δεν ξέρω ποιος κάνει αυτή την κίνηση, αλλά δεν έχει κανένα όφελος πλην του να διασύρει το δικό μου όνομα».

Τέλος, υπογράμμισε:
«Μέλη του διοικητικού συμβουλίου μπαίνουν στα αποδυτήρια και εισέρχονται σε αίθουσες, δεν είναι ευθύνη του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τι να κάνω., να πλακωθώ στο ξύλο με όποιον μπαίνει στα αποδυτήρια; Από το συμβούλιο με έχουν εκθέσει εδώ και έναν μήνα. Θα δούμε πού θα φτάσουμε».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΟΥΖΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου